Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Joker"

Jan odustao na zadnjem pitanju i kući otišao s pet tisuća eura

Foto: promo
1/5
24.04.2024.
u 19:00

U novoj epizodi popularnog kviza "Joker" Jan Tomich kući je odnio pet tisuća eura

Mladi natjecatelj Jan Tomich s Malog Lošinja logičkim zaključivanjem dolazio je do točnih odgovora i tijekom cijelog kviza štedljivo koristio jokere, pa je osvojio značajan iznos. Znanje i sreća bili su mu naklonjeni na većem broju pitanja, ali među njima nije bilo i posljednje, 12. pitanje na kojem je odustao, te stoga pao na ljestvici s 15.000 na 5.000 eura. ''Ne bih se kockao i odustat ću“, rekao je nakon što je shvatio da bi previše riskirao odgovarajući na pitanje: Što je u 19. stoljeću stvorio Charles Frederick Worth? A) modnu reviju B) Društvo anonimnih alkoholičara C) utopijsku zajednicu D) radio dramu Da je odgovarao, Jan bi odabrao odgovor B, a točan je bio A.

Netočno je odgovorio samo na dva pitanja. Jedno je bilo o natjecanju ljepote koje se održalo još prije njegova rođenja: Tko je 1992. godine izabran za prvu Miss Hrvatske? A) Vanja Rupena B) Anica Martinović C) Fani Čapalija D) Elena Šuran Odlučio se za odgovor C, a točan je D. Odlično je znanje pokazao o glazbenoj sceni s prošlog stoljeća: Koja je pjevačica prvi hit u karijera imala s pjesmom 'Borderline', 1983. godine? A) Mariah Carey B) Chaka Khan C) Madonna D) Samantha Fox Točan odgovor za koji se odlučio bio je C.

 

1/6

VEZANI ČLANCI:

 

Jan se jako dobro snalazio sa svim pitanjima, pa se pokazalo i da je donio dobru odluku kada je riječ o posljednjem pitanju zbog koje je ipak kući uspio ponijeti značajan iznos od 5.000 eura.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvijezdice' na zabavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije