Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao braća

Janko Popović Volarić podijelio fotografiju sa sinom i otkrio što mu sin David radi

Janko Popović Volarić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
16.03.2021.
u 08:33

Glumac je podijelio fotografiju sa snimanja i ovaj put njegov sin David na set mu nije došao u posjet već na ovom snimanju i on radi.

Glumac Janko Popović Volarić sa svojim 21-godišnjim sinom Davidom često se druži, a sada otac i sin i rade zajedno. 
- Obiteljska manufaktura... sin tonac, tata igralec - napisao je 41-godišnji glumac uz fotografiju sa seta na kojoj pozira sa sinom Davidom. Ispod fotografije obožavatelji su Janku čestitali i rođendan koji je proslavio prije dva dana, a komentirali su i kako Janko i David izgledaju poput braće. Glumac je sina dobio dosta mlad i kako je prije dvije godine rekao njihov odnos je klasičan odnos oca i sina te kako je David stariji sve više tema im je zajedničko i otvorenije o svemu mogu razgovarati. 

Foto: reuters

- Mi nismo prijatelji, on ima svoje i ja imam svoje prijatelje, zna se tko je tko, ali se jako dobro slažemo - rekao je tada Janko u intervju za Story i dodao kakve afinitete ima David i koji fakultet je upisao. 

- David se dugo tražio, a čini mi se da se našao u bavljenju tonom i zvukom, glazbenom produkcijom, miksanjem... Tu je dosta širok raspon poslova, ali svoj je okvir, čini mi se, našao. Upisao je privatni studij, njegova majka i ja to smo mu omogućili s obzirom na to da takvog fakulteta kod nas nema, u nadi da se tu pronašao i u želji da mu pružimo pravu priliku da se u životu bavi onim što ga stvarno zanima i što je njegov san. - otkrio je tada. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije