Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Jedan farmer se predomislio, pati za bivšom kandidatkinjom: 'Znam da si bila povrijeđena, pokajao sam se'

Foto: RTL
1/24
27.10.2023.
u 15:24

Na Pelješcu je na pomolu nova drama. Ante će se bolje upoznati s Victorijom, a jedna će njegova dama poželjeti napustiti imanje pa će se uz suze pakirati: ''Odlučila sam da idem, ja ovdje više nisam dobrodošla''.

Novi dan na farmama započet će radnom akcijom jer Stjepanove dame morat će očistiti vikendicu u koju su stigle. I Miroslav će za svoje cure pripremiti prave seoske poslove, a sve će ga više nervirati Jasminino ponašanje. ''U nekim trenucima si naporna'', priznat će joj, a ni ona mu neće ostati dužna.

Novi farmer Jožef, prenosi RTL.hr, odlučio je potpuno razmaziti svoje dame pa im je priredio noćno kupanje i jutarnju kavu u krevet, no jednoj od njih to će ipak biti ''previše romantično''. Na Pelješcu je na pomolu nova drama. Ante će se bolje upoznati s Victorijom, a jedna će njegova dama poželjeti napustiti imanje pa će se uz suze pakirati: ''Odlučila sam da idem, ja ovdje više nisam dobrodošla''.

VEZANI ČLANCI:

Ivan, Samanta i Vesna iskreno će progovoriti o očekivanjima i budućnosti, a past će i novi neočekivani poljupci.

I Branko će za Ružu pripremiti romantično iznenađenje, a situaciju će iskoristiti da razriješe stare račune. ''Ja sam se pokajao odmah kad sam te izbacio, znam da si bila povrijeđena. Mislim da nismo zaboravili ono gdje smo krenuli, još sam zainteresiran'', otkrit će farmer. Što će na sve reći Ruža i tko napušta imanje, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije