Najljepša godina

Jedna od najljepših Hrvatica proslavila 39. rođendan, a pažnju privlači njezina haljina

Foto: Instagram
1/7
27.06.2020.
u 19:00

Bez obzira na koronu i potres Ivi Jerković ovo će definitivno biti godina za pamćenje jer je postala mama male djevojčice Rine Ami.

Slavljenica Iva Jerković uživa danas u čestitkama i lijepim željama koje joj pristižu sa svih strana povodom njenog 39. rođendana. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica puhala je danas rođendanske svijeće na torti u svom salonu za ljepotu i zahvalila se suradnicima na torti i čestitkama.

U dekoltiranoj zelenoj haljini na točkice Iva je ugasila svijeće na torti i nije otkrila što je poželjela. Sigurno je kako će Ivi ova godina, bez obzira na pandemiju koronavirusa i potres ostati u najljepšem pamćenju jer je u veljači postala mama djevojčice kojoj je dala ime Rina Ami. Nedavno je Iva priznala kako je cijeli period karantene jako dobro podnijela jer se mogla posvetiti svojoj kćeri i provesti vrijeme s njom.

Foto: Instagram screenshot

- Za mene je to potpuno novo iskustvo, možda sam ja i malo starija majka... Kad ona spava, samo čekam da se probudi i da je vidim. Divan je osjećaj  Iva je već duže vrijeme u vezi sa zagrebačkim poduzetnikom, a kada je otkrila da čekaju prinovu izjavila je:

- Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo dugo zajedno i nikad ništa ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe. Ivu je rekla kako joj partner puno pomaže oko bebe i puno je opušteniji oko svega jer već ima dva odrasla sina, dok je ona puno plašljivija i više se brine jer je prvi put mama.

1/13
Ključne riječi

Komentara 11

BE
belototo
22:04 27.06.2020.

Jel to ona Iva koja si je našla doživotnog sponzora u obliku Josipa Antića - Zefe, kamatara i mafijaša iz Dubrave koji nema ni osnovnu školu završenu?

SC
schwertransport
21:48 27.06.2020.

Silikon je čudo

GL
glad
03:27 28.06.2020.

Predivna si svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije