Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajila je

Jedna od najplaćenijih manekenki konačno priznala koga to ljubi zadnjih godinu dana

Foto: PA/Pixsell, IPA/Pixsell
1/7
15.02.2021.
u 20:34

Kendall Jenner na Valentinovo je objavila zajedničke fotografije s košarkašem Devinom Bookerom.

Ljubavni život sestara Kardashian - Jenner otvorena je knjiga i sve sestre, osim manekenke Kendall, o svojoj intimi rado pričaju pred tv kamerama i vole na društvenim mrežama objavljivati privatne fotografije. Zato su obožavatelji jedne od najplaćenijih manekenki ostali u šoku kada je Kendall Jenner baš na Valentinovo na Instagramu odlučila obznaniti tko je njezin dečko. Potvrdila je tom fotografijom nagađanja da je u vezi s košarkašem NBA Devinom Bookerom, a ubrzo nakon što je Kendall objavila fotografiju na kojoj su zajedno, na svom Instagram storyju učinio je to i Devin.

Foto: reuters

Njihova veza traje već godinu dana, tvrde njihovi prijatelji, a postoje i paparazzo fotografije iz travnja prošle godine kada je par snimljen zajedno u Arizoni, ali tada nisu htjeli komentirati napise o tome jesu li par. Kendall je poznata po tome što svoj ljubavni život voli držati podalje od medija i nije poput svojih sestara koje ljubavne drame i ljubavnu sreću dijele s milijunima ljudi. Jednom prilikom Kendall je i poručila svima da je ona ta koja odlučuje s kim će spavati i da to nije ničija briga.

Devina se povezivalo prije s Jordyn Wood, koja je bila najbolja prijateljica Kendalline sestre Kylie, a to prijateljstvo je puklo jer je Wood zavela košarkaša Tristana Thompsona koji je u to vrijeme bio u vezi sa Khloe Kardashian, starijom polusestrom od Kendall i Kylie. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije