prva na trendingu

Albina oduševila strance: 'Što se događa? Ne pamtim kad je Hrvatska zadnji put imala ovakvu pjesmu'

Albina Grčić
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
1/11
15.02.2021.
u 12:54

A koliko ih je 22-godišnja Splićanka osvojila, govori i mnoštvo komentara koji su se nakon subotnjeg nastupa samo nizali.

Mlada Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock" u subotu je osvojila Hrvatsku i tako osigurala svoj nastup na ovogodišnjem Eurosongu. A osim što je osvojila Hrvatsku, što dokazuje kako je i treći dan broj 1 u trendingu, osvojila je i svijet. Prva na trendingu bila je i u Austriji, Bosni i Hercegovini, Litvi, Njemačkoj..

A koliko ih je 22-godišnja Splićanka osvojila, govori i mnoštvo komentara koji su se nakon subotnjeg nastupa samo nizali. 

"Albina je bila najbolji nastup večeri i s pravom je pobijedila", pisao je jedan korisnik Twittera u sklopu komentiranja nastupa na ovogodišnjoj Dori. 

"Tick-Tock je odličan i oduševljen sam što je Albina pobijedila Doru 2021, osvojila je i žiri i publiku pa i da ste imali druge favorite, ne možete joj osporavati pobjedu", naisao je drugi korisnik. 

A mnogi su je i stavljali na prvo mjesto pri biranju favorita. 

U nešto više od jednog dana njezin je nastup s Dore pregledan više od 460 tisuća puta, a komentari pod njim potvrđuju koliko su stranci oduševljeni našom predstavnicom.

"'Ona je praktički spoj Britney Spears i Cristine Aguilere. Nije loše, pjesma je pamtljiva, brzo uđe u uho. Hrvatska ima dobre šanse", "Nisam ovo očekivao od Hrvatske", "Iznenađen sam što su odustali od balada koje šalju zadnjih godina", "Očekivao sam da će Hrvatska opet biti jadna, ali onda je došla Albina", "Ne sjećam se zadnji put kad je Hrvatska imala ovakvu pjesmu, poštujem ovakvu promjenu", samo su neki od komentara stranih obožavatelja.

 

Foto: FIBA/Screenshot

"Iskreno, ovo je dobar rast, neću lagati. I wow, Hrvatska je promijenila ritam napokon, želim da dobro prođe u Rotterdamu!" napisao je komentator s Filipina.

"Što se događa, gledam ovo već peti put.. i izgleda da neću stati uskoro", pisao je drugi.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, dan nakon pobjede Albina nam je rekla koliko je ponosna na sebe i svoj tim.

– Iskreno ću vam reći, moj tim i ja se ne znamo toliko dugo, ali smo se jako povezali na emocionalnoj razini  i toliko smo svi bili uključeni u ovo. Dali smo maksimum od sebe i mislim da je to u konačnici presudilo. Da mi nismo disali skupa, vjerujte mi, ne bi se to tako ni osjetilo. Sinoć mi još nije dolazilo do glave, sad već malo dolazi... Što se kaže, nadošla sam. Primila sam poruke od svoje obitelji i bližnjih. Pa čak i od ljudi koje uopće ne poznajem. To su takve neke lijepe reakcije i vidim da stranci jako pozitivno reagiraju i sada upravo vidim da smo prvi na trendingu. Ne znam stvarno... bez riječi sam. Svi su mi rekli: "Jesi ti svjesna da se tebi život sada preko noći promijenio!?" I uistinu je tako, ali ono što je najvažnije jest da ja stvarno budem prizemna, svjesna i zahvalna na svemu što mi se događa i, naravno, da se trudim i dalje i uživam u onom što radim – rekla nam je Albina gotovo u jednom dahu,

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar lasta mala
lasta mala
14:02 15.02.2021.

Nina je druga.Zato toliko grize ovih dana...

DU
Deleted user
15:04 15.02.2021.

Pobjednička pjesma je stila isfuranog prije cca 10 godina, stoga je samo kopija već viđenog! A mlada dama je uvjerena da je otpjevala modernu pjesmu. I nitko joj ne reče da joj tvrdnja ne odgovara činjenicama!

Avatar Jovan Deribaba
Jovan Deribaba
13:57 15.02.2021.

Naše čeljade, Srpiknja čekamo pobedu na evroviziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije