nataša janjić:

Jedva čekam vratiti se u rodnu Dalmaciju i biti na maminoj spizi

loreal (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/7
25.05.2012.
u 09:00

– Briga o izgledu glumcima zna biti pritisak jer te svi komentiraju, no ja se ne uređujem zbog toga. Moja je mama uvijek bila dotjerana, moja baka isto, mislim da je to dio odgoja. I uvijek to činim nekako ležerno.

Glumica Nataša Janjić punim plućima uživa u životu. Upravo je završila snimanje pilot-serije “Glasnogovornici” Sare Hribar, priprema se za povratak u rodni Split, gdje će igrati glavnu ulogu u predstavi “Adio, kauboju”, a nedavno se vratila i s prvog posjeta New Yorku. U Velikoj jabuci s dečkom Joškom Lokasom bila je nekoliko dana, a grad ju je osvojio.

– Zaljubila sam se u njega i moram se vratiti – otkrila nam je 30-godišnja ljepotica. Susreli smo je na L’Oréalovu partyju. Izgledala je besprijekorno, no priznala je da joj izgled nikad nije bio najbitniji.

Sloboda u Velikoj jabuci

– Nisam opterećena vanjštinom, znam izgledati traljavo, svakakva znam izići iz kuće. S druge strane, kao svaka žena, volim se i dotjerati kad su posebne prigode – kaže Nataša i nastavlja:

– Briga o izgledu glumcima zna biti pritisak jer te svi komentiraju, no ja se ne uređujem zbog toga. Moja je mama uvijek bila dotjerana, moja baka isto, mislim da je to dio odgoja. I uvijek to činim nekako ležerno. Evo, kad sam bila u New Yorku, imala sam taj divni osjećaj slobode. Ponijela sam neke tri krpice i u tim krpicama izašla u subotu navečer. I još se netko za i mnom okrene, ali ne zato što sam ja sad netko ili zato što imam neku divnu haljinu, nego valjda zato što sam mu simpatična ili zgodna. To je dobar osjećaj!

Iako voli otputovati, o karijeri preko granice ne sanja, kaže, realna je.

– Ovdje ima dovoljno posla i lijepo nam je. Zadovoljni smo. Naravno, bilo bi dobro biti na većem tržištu, biti bolje plaćen, gdje je sve bogatije i raznovrsnije, no sretna sam s ovim što imam – kaže.

Nadimak Ruzinave

Nataša za ljetni odmor još nema planove, ali vjerojatno će s Joškom na neki od otoka i uživati u miru. Što se posla tiče, ne može biti sretnija što je novi angažman čeka baš u Splitu.

– U “Adio, kauboju” glumim Ruzinave, a to mi je bio nadimak cijelog djetinjstva. Veselim se što ću biti na maminoj spizi i napokon neću morati kuhati – kroz smijeh kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije