Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 13 godina

S HRT-a odlazi voditeljica koju gledatelji obožavaju

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
27.02.2018.
u 12:47

Jelena Pajić nakon 13 godina s HRT-a navodno prelazi na RTL i još nije poznato što će ondje raditi.

HRT ostaje bez još jednog prepoznatljivog lica koje su gledatelji voljeli i prije tri godine i nagradili Večernjakovom ružom.

Jelena Pajić voditeljica "Dobro jutro, Hrvatska" nakon 13 godina provedenih na javnoj televiziji prelazi na RTL. piše T portal.
Da odlazi s HRT-a, otkrile su prepiske na Facebooku gdje su se kolege opraštale od Jelene i poželjeli su joj sve najbolje na novom radnom mjestu, a neki su dodali kako je HRT otjerao jednu od najboljih novinarki.

Još uvijek nije poznato što će točno Jelena raditi na RTL i u kojem dijelu programa će biti angažirana na ovoj komercijalnoj televiziji, ali sigurno je da će HRT izgubiti dio gledatelja njezinim odlaskom. Početak godine na HRT-u obilježili su odlasci dugogodišnjih novinara i urednika, pa je tako nakon 22 godine s ove televizije otišao i Siniša Kovačić, a Ranko Stojanac od HRT-a oprostio se nakon 25 godina. 

1/6

Komentara 33

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
13:53 27.02.2018.

Ma što čeka Stanković, njega svi vole k'o lanjski snijeg ???

DI
dinamic
13:29 27.02.2018.

Povedi i Maju Sever, Trbovićku i Munižabu!

FA
fake
13:13 27.02.2018.

Svatko svome jatu leti a mene baš zanima po kojim standardima je obožavana od gledatelja.Koji su to pokazatelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije