Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naporan zalogaj

Jelena Perčin ni uz strastveni tango nije smršavjela ni kilogram

Jelena Percin
Danijel Kasap/Pixsell
11.11.2011.
u 19:00

Glumica i natjecateljica “Plesa sa zvijezdama” u školi nije imala ni ritmiku ni ples. Veseli se svakom novom pokretu koji nauči, a unatoč umoru našla je snage da svrati na koncert TBF-a, koji obožava

– Nisam nimalo smršavjela iako svaki dan naporno treniram. Najdraži mi je tango jer je strastven i brzih pokreta, no ne znam plešem li ga dobro – rekla je Jelena Perčin (30) na Jegermeister partyju u jednom zagrebačkom klubu.

U unajmljenom stanu

Sudionica HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama” veseli se svakom pokretu koji nauči iako je svakodnevne probe strašno iscrpljuju.

– Ja sam iz Konavala, gdje u školi, nažalost, nismo imali ritmiku ili tečaj plesa. Tako da do sada s tim nisam imala doticaja. Nisam učila plesati ni na Akademiji dramskih umjetnosti i sve mi je ovo skupa novo iskustvo – kaže Jelena Perčin. Glumica je s prijateljicom na partyju uživala u koncertu splitskog benda TBF.

Prije više od dva mjeseca zvijezda “Najboljih godina” odselila se od supruga, zagrebačkog ugostitelja Kristijana Babića. Prodali su stan pa ona sad živi u unajmljenom s dvogodišnjom kćerkicom Lotom. Nije htjela otkriti je li predala papire za rastavu braka.

Tajna do samog početka

– Privatni život ne bih komentirala – rekla je Perčin. Prije mjesec dana Storyju je izjavila da suprug i ona još nisu predali papire za rastavu te da će vrijeme pokazati kakvi su im izgledi da spase brak. Nedavno nam je otkrila i da su ona i Kristijan zbog djeteta u prijateljskim odnosima.

A upravo je kći Lota mamina najveća navijačica u “Plesu sa zvijezdama”. Naime, za plesom je luda toliko da je Jelena do početka showa od nje morala skrivati da trenira ples kako je ne bi morala voditi sa sobom na treninge.

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
11:06 21.11.2011.

30 godina? izgleda i drži se ko da ima 40... get a life, perčin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije