Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresno svjedočanstvo

Jelena Perčin o ubijenoj Ivani Hodak: 'Večer prije bile smo zajedno, rekla mi je tu jednu rečenicu'

Foto: RTL Screenshot
1/12
10.12.2023.
u 17:16

Jelena Perčin u nadolazećoj epizodi Dosje Jarak prisjetila se posljednje večeri kada je bila s pokojnom prijateljicom Ivanom Hodak te onog što joj je rekla. Ivanu je majka pronašla upucanu na kućnom pragu, a izdahnula joj je na rukama prije nego je stigla Hitna.

Kobnog 6. listopada 2008. godine nekadašnja potpredsjednica Vlade Ljerka Mintas Hodak i odvjetnik Zvonimir Hodak doživjeli su najgoru bol koju roditelji mogu osjetiti. Ljerka je pronašla upucanu kći na kućnom pragu. Ivana joj je izdahnula na rukama nekoliko trenutaka prije dolaska hitne pomoći. Hrvatska glumica Jelena Perčin, koja je bila i najbolja prijateljica ubijene Ivane Hodak, razgovarala je ekskluzivno s Andrijom Jarkom za emisiju Dosje Jarak.

- Je li Vam Ivana ikada rekla da ju je strah, da ju netko prati, da je nešto sumnjivo? - upitao je Jarak domaću glumicu. - Pa kad bolje razmislim, kad odvrtimo stvari unazad... Mi smo bile večer prije zajedno. Ona je tad više-manje živjela u Šestinama jer je Ljubo tad tamo živio. Ona je rekla jednu rečenicu… 'Joj ovdje svi voze isti auto. Viđam često isti auto' - emotivno se prisjetila Jelena za RTL-ov Dosje Jarak.

Foto: Tomislav Miletic/24sata

 

VEZANI ČLANCI:

 

 Glumica poznata po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, 2014. godine u razgovoru za Gloriju otkrila je kako se osjećala poslije ubojstva njezine najbolje prijateljice Ivane Hodak. - Nerado o tome govorim. Kad sam to jutro došla pred Ivaninu zgradu, strašna mi je bila čak i pomisao da semafori rade, da ljudi hodaju po ulici, da život ide dalje, jer po meni u tom je trenutku i svemir trebao stati. No život zaista ide dalje bez obzira na tu bolnu spoznaju, što je istodobno i blagoslov. Jer što bismo da ne ide. Naučiš živjeti s tim. Nekad se s tom boli nosiš bolje, nekad lošije, ali nema dana da Ivana na bilo koji način nije s nama – kazala je Perčin koja se nedavno rastavila od supruga i kolege Momčila Otaševića, a s kojim ima sina Jakši i kći Mašu te iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem kći Lotu

1/15

 

Zaklada s imenom Ivane Hodak pomaže u financiranju obrazovanja nadarenoj djeci bez roditelja ili s jednim roditeljem za što je Jelena Perčin svojedobno rekla kako je to najbolji način da se sačuva uspomena na Ivanu Hodak jer je bila izrazito socijalno osjetljiva. Podsjetimo, hladnokrvni ubojica tada 26-godišnje Ivane Hodak bio je Mladen Šlogar koji ju je upucao u haustoru u Hatzovoj ulici u Zagrebu i pobjegao. Upucao ju je s dva hica iz berete 7,65. Osuđen je na 30 godina zatvora, a vještačenjem oružja utvrđeno je kako je upravo tim oružjem ubijena Ivana. 

Na policiji i pred istražnim sucem tvrdio je da ju je ubio kako bi se osvetio njezinu ocu jer ga je godinama ranije ponizio. To je, govorio je, učinio tako što mu je poslao platu s pršutom i sirom na terene Mladost gdje je Šlogar radio kao plac-majstor. Za ovaj strašan zločin nikada se nije pokajao. Šlogar je u srpnju ove godine preminuo prirodnom smrću u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Više detalja o ovom strašnom ubojstvu gledat ćemo u 'Dosje Jarak' sljedećeg četvrtka na RTL programu.

 

VIDEO: Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

 

Komentara 19

SK
SkvikiZg
17:42 10.12.2023.

Ona je rekla jednu rečenicu… 'Joj ovdje svi voze isti auto. Viđam često isti auto' - emotivno se prisjetila Jelena za RTL-ov Dosje Jarak. To bi moglo začit da ju Šlogar ipak nije ubil. Bil je takoreći beskućnik a auto nije imal.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
19:53 10.12.2023.

Nije rekla da je dva dana prije ubojstva LJPV dobio nogu.

SK
skupiduša
18:37 10.12.2023.

Pisac ovog teksta, a i mnogi drugi ne znaju deklinirati imenicu KĆI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije