Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna mama

Lana Jurčević raznježila pratitelje, podijelila prve fotografije prinove iz bolnice

Foto: Screenshot
1/8
10.12.2023.
u 13:46

Pjevačica je podijelila dvije fotografije, na jednoj se nalaze njihove narukvice iz rodilišta, a na drugoj je pokazala malenu ručicu

Pjevačica Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil prije gotova dva tjedna su postali roditelji po prvi put, a pjevačica se od tada nije puno oglašavala na društvenim mrežama. Prošlog je vikenda tek podijelila lijepu snimku na kojoj je prikazana njezina trudnoća, a sada je zato razveselila i raznježila pratitelje prvim fotografijama iz bolnice.

Pjevačica je podijelila dvije fotografije, na jednoj se nalaze njihove narukvice iz rodilišta, a na drugoj je pokazala malenu ručicu. No, još uvijek pratiteljima nije otkrila je li dobila kćer ili sina.

VEZANI ČLANCI

- Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet - napisala je na Instagramu uz dvije fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

"Čestitam draga od srca", napisala joj je u komentarima kolegica Maja Šuput, a lijepim porukama, željama i čestitkama pridružili su se i ostali, poput glumice Semente Rajhard, influnecera Dušana Petrovića i slično. 

Prisjetimo se, Lana je na svijet prvu prinovu donijela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u kojoj je provela čak neko vrijeme prije poroda. U srpnju je na društvenim mrežama otkrila kako ona i njezin partner Filip očekuju dijete, a nedugo nakon toga na Instagramu je napisala kako zbog zdravstvenih razloga mora otkazati svoje koncerte. Zatim se javila iz bolnice. - 'Ovo je početak kraja', bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog nesretnog petka -  započela je tu emotivnu objavu Lana, nakon čega je poručila svima kako je zbog ove situacije odlučila preispitati svoje prioritete. 

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije