Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivi trenuci

Bloom Tatarinov šminka mamu Maju: Marko Grubnić podijelio urnebesan video

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/22
10.12.2023.
u 15:31

Stilist Marko Grubnić na svojem je Instagramu podijelio zanimljiv video kako Bloom šminka svoju mamu Maju Šuput.

 Modni stilist Marko Grubnić je na društvenoj mreži Instagram podijelio veliku zanimljivost pjevačice Maje Šuput i njezina sina Blooma. Objavio je preslatki video u kojemu je glavna zvijezda, tko drugi već maleni Bloom Tatarinov. Snimio je malenog kako šminka svoju mamu Maju, dok mu ona strpljivo pozira, a u njegovoj umjetničkoj kreaciji asistira mu Majin vizažist. 

- Mama će danas imati najbolji make up ikada – napisao je Grubnić uz neodoljivi video. A uz sve to, podijelio je i fotografiju na kojoj Bloom i ona zajedno poziraju i video u kojem listaju dječju slikovnicu. Ovih dana, i jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput je rastopila srca mnogih obožavatelja snimkom na Instagramu i pokazala da njezin nasljednik kreće Majinim stopama. - Napravio si je mini pozornicu i kao mama ima gažu – napisala je omiljena pjevačica uz video kako Bloom pleše i pjeva uz dječju verziju pjesme 'I Gotta Feeling' nekadašnje grupe Black Eyed Peas, a u pozadini se vidjeli i veliko raskošno okićeno božićno drvce. 

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Maja Šuput već šestu sezonu za redom članica je žirija popularnog showa Supertalent, a za njezine modne ekstravagantne modne kombinacije zaslužan je upravo njezin suradnik Marko Grubnić. Ovaj dvojac osim što poslovno surađuje, poznato je i da su privatno jako dobri prijatelji te se često zajedno pojavljuju i na domaćim događanjima. 

Mlada pjevačka nada Chriztel Renae Aceveda u polufinalnom je nastupu izvela pjesmu 'Ovo je naša krv' pjevačice Doris Dragović kojom je pokrenula val pozitivnih reakcija i rijeku emocija u studiju. Uživalo se od prve do zadnje note, a suze je brisala Maja Šuput koja je po završetku pjesme iskoristila mogućnost da jednog kandidata zlatnim gumbom pošalje direktno u finale, čime je upravo Chriztel postala prva finalistica desete sezone Supertalenta.

 

Maja Šuput
1/12

 

- S toliko ljubavi, srca i duše da netko pjeva o Hrvatskoj tko uopće iz Hrvatske nije… Izvukla si najveću emociju od svakog od nas, pjevala si prekrasno, pjevala si o našoj zemlji kao da je tvoja i tu emociju i tu ljubav si prenijela i na nas - opisala je oduševljena Maja, dok je Martina dodala: - Neodoljiva si, baš si jedan kristal. Ne znam jesi li slađa u toj karizmi, energiji, u tom preslatkom izgledu, u tim golim nogicama, u toj potpunoj neinhibiranosti kako se krećeš na pozornici, onako kako osjećaš tako se daješ. I to je toliko rijetko, a toliko lijepo za vidjeti – zaključila je Tomčić Moskaljov.

 

VIDEO: Sin Aleksandre Prijović zapjevao s mamom na koncertu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije