Trebala joj je biti kuma

Jelena Perčin o ubojstvu Ivane Hodak: To je još jedna dodatna težina te tragedije koja se dogodila

Zagreb: Brojni prijateljii i rodbina dolaze izraziti su?ut obitelji Hodak
Foto: Matija Habljak/Vecernji list
1/10
15.12.2023.
u 15:45

Upoznale smo se u srednjoj školi. Imale smo specifično upoznavanje. Ja sam došla iz Dubrovnika i upisala sam se u zagrebačku gimnaziju, prvu Privatnu gimnaziju. Malo sam bila 'autsajder' jer sam došla obrijane glave odjevena sva u crno, a Ivana je bila miljenica škole, ispričala je glumica u serijalu "Dosje Jarak"

U trećoj epizodi dokumentarnog serijala "Dosje Jarak"  Andrija Jarak istražuje priču o ubojstvu Ivane Hodak, a jedna od sugovornica u ovoj epizodi je i glumica Jelena Perčin koja je bila Ivanina prijateljica još od srednjoškolskih dana. Jelena je opisala pred kamerama kako je izgledalo njihovo upoznavanje i kako je Ivana pristupila prva njoj. 

- Upoznale smo se u srednjoj školi. Imale smo specifično upoznavanje. Ja sam došla iz Dubrovnika i upisala sam se u zagrebačku gimnaziju, prvu Privatnu gimnaziju. Malo sam bila 'autsajder' jer sam došla obrijane glave odjevena sva u crno, a Ivana je bila miljenica škole. Najzabavnija, najzgodnija. Išli smo na izlet u Rim i mene je svatko u školi gledao onako, nije baš bilo milo družiti se sa mnom, a ni meni s njima, onako, bila sam baš u otporu. Ona je došla do mene i pitala me: 'Hoćeš li da idemo zajedno po gradu po dućanima?'. A u mojoj glavi je bilo: 'U koji isti dućan bi nas dvije mogle ući? - ispričala je Jelena, prenosi RTL.

Od tog trenutka bile su nerazdvojne, a na dan Ivaninog ubojstva trebale su se naći na kavi. Plan je bio da pričaju o Jeleninom vjenčanju i pregledaju časopise s vjenčanicama jer je Ivana trebala biti Jelenina vjenčana kuma. Tu kavu je Jelena odgodila zbog određenih obaveza i plan je bio da se sastanu predvečer, ali taj susret se nažalost nikada nije dogodio. 

Zagreb: Brojni prijateljii i rodbina dolaze izraziti su?ut obitelji Hodak
1/10

- To jutro trebale smo piti kavu u Umjetničkom paviljonu. Imale smo dogovor jer je Ivana trebala biti moja vjenčana kuma. Zapravo smo trebali ići malo gledati časopise gdje bismo tražile ideje za vjenčanice. Zadržala sam se i nazvala je da neću stići na kavu. Morala sam na snimanje te smo se dogovorile da se svakako vidimo poslije mog snimanja predvečer. Ona se vratila u stan po neke stvari i zapravo nije nikad došla do stana - ispričala je Jelena koja je na Ivaninom pogrebu držala i govor. Andrija Jarak upitao je glumicu je li znala da je Ivana u vrijeme ubojstva bila trudna. 

- Znala sam. Bile smo zajedno trudne. To je još jedna dodatna težina te tragedije koja se dogodila. Svi veliki događaji u životu počinju i završavaju sa sjećanjem i mislima na Ivanu. Kad sam rodila, čim sam mogla izići s bebom van, prvo sam otišla na groblje. Išla sam prvo to podijeliti s Ivanom. Mislim da smo negdje zajedno trebale gurati kolica. Tad me najviše preklopila tuga...- rekla je Jelena.

VIDEO Je li Paul McCartney plagirao Juricu Pađena? Naš glazbenik otkrio zanimljiv detalj

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije