Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u poznatom društvu

Jelena Perčin zablistala u izazovnoj kombinaciji, na premijeri filma nije skidala osmijeh s lica

Zagreb: Poznati na premijeri filma "Smrt djevojcice sa zigicama"
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
13.09.2023.
u 09:30

Premijeri su prisustvovale brojne poznate osobe, a među njima i lijepa glumica

Kriminalistički film „Smrt djevojčice sa žigicama“ redatelja Gorana Kulenovića te producenata Ivora Hadžiabdića i Antuna Bahata od 14. rujna kreće s prikazivanjem u hrvatskim kinima i multipleksima. A uoči kinodistribucije, film je 12. rujna u Zagrebu imao gala premijera u kinu Cineplexx City Center One East.

Premijeri su prisustvovale brojne poznate osobe, a među njima i glumica Jelena Perčin (42) koja je zablistala u izazovnoj kombinaciji. Na sebi je imala usku crnu kožnu suknju te bijelu majicu kratkih rukava, a sve je uparila s visokim potpeticama i žutom torbom. Lijepa glumica nije skrivala osmijeh s lica. 

12.09.2023., Zagreb - Zagrebacka premijera filma "Smrt djevojcice sa zigicama". Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sniman na Rabu, film „Smrt djevojčice sa žigicama“, koji je do sada izazvao veliku pažnju publike na festivalima u Puli, Sarajevu i Rabu, temelji se na istoimenom hit romanu Zorana Ferića, koji je s Kulenovićem i napisao scenarij za uzbudljivi krimić o ubojstvu lokalne prostitutke na malom otoku. 

VEZANI ČLANCI

Napeta priča filma prati patologa Feru (Ozren Grabarić), svježe rastavljenog 40-godišnjaka, koji dolazi u otočni grad kako bi prisustvovao sprovodu kćeri svojeg prijatelja iz djetinjstva. Njegov se dolazak poklopi s brojnim čudnim stvarima koje se događaju na otoku: priča se o pojavljivanju ogromnog guštera, a vrhunac je ubojstvo „djevojčice sa žigicama“ – rumunjske transseksualke Marillene koja se bavila prostitucijom i svoje partnere zarazila gonorejom. Iako nevoljko, Fero uz prijatelja, policijskog inspektora Mungosa (Goran Navojec), biva uvučen u istragu zločina te i sam pokušava doći do odgovora – tko je ubojica?

Veliki glumački ansambl predvodi Ozren Grabarić, a uz njega su u filmu i Jelena Lopatić, Goran Navojec, Borko Perić, Slavko Juraga, Luka Petrušić, Slavko Sobin, Nikša Butijer, Iva Babić, Aleksandra Stojaković Olenjuk, Sanja Milardović, Elma Juković, Admir Šehović, Silvio Mumelaš, Dušan Kovačević, Dominik Dolenec, Danijela Evđenić, Martin Stević i Darko Stazić te Voja Brajović u ulozi pjesnika Bobe.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Komentara 1

DU
Deleted user
13:23 13.09.2023.

Osoba bez karaktera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije