godine s bradom

Jennifer Aniston sebi bi u 30-ima savjetovala: 'Odi na terapiju'

'Actress Jennifer Aniston attends the 64th annual Directors Guild of America Awards in Los Angeles on January 28, 2012. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)'
Reuters/PIXSELL
30.07.2013.
u 22:43

Ako niste zadovoljni, možete postati sretni. Sreća je izbor, rekla je 44-godišnja glumica

Jennifer Aniston otkrila je da ako bi mogla dati savjet sebi u tridesetima, rekal bi sama sebi \'odi na terapiju\'.

Glumica se osvrnuo na dekadu tijekom koje je bila u braku s Bradom Pittom u razgovoru s komičarem Jasonom Sudeikisom.

Kada je komičar upitao Jennifer što bi savjetovala sebi da je u tridesetim godinama, priznala je: \'Odi na terapiju. Očisti sva sranja. Očisti sve toksine i buku. Shvatite tko ste. Educirajte se o sebe - rekla je Jennifer.

- Možete poništiti puno stvari. Ako niste zadovoljni, možete postati sretni. Sreća je izbor - rekla je 44-godišnja Jennifer.

>>Nagazio je čizmom: Zaručnik Jennifer Aniston slomio prst

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije