Glumački par

Nedavno objavili da se razvode, a sad očekuju četvrto dijete?

Ben Affleck, Jennifer Garner and daughter Seraphina Affleck seen during the Pacific Palisades 4th of July Parade in California, USA.   Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
11.10.2015.
u 00:30

-Istina je, beba je na putu. Ben provodi mnogo vremena s Jen i njihovom djecom- kazao je izvor blizak paru za HollywoodLife.

Krajem lipnja vijest o razvodu skladnog holivudskog para odjeknula je medijima. Iako su prije nekoliko mjeseci Jennifer Garner i Ben Affleck obznanili da se razvode, HollywoodLife piše da je slavna glumica trudna s njihovim četvrtim djetetom

Glasine o trudnoći kruže već neko vrijeme, a sada ih je i potvrdio dobro upućen izvor. -Istina je, beba je na putu.Ben provodi mnogo vremena s Jen i njihovom djecom- kazao je izvor. 

Dodao je i da bi Jennifer uistinu željela spasiti brak zbog dobrobiti djece i da se Ben se doista promijenio tako da možda u tome i uspiju.

Inače, par je prije objave razvoda zajedno bio 10 godina, a u braku su dobili i troje djece - kćeri Violet Seraphinu te sina Samuela.

>>Jennifer Garner želi da se Ben Affleck napokon iseli

>>Konačno otkriven pravi razlog prekida Bena i Jen

Komentara 4

UM
umnjak
08:12 11.10.2015.

Drzim fige :)

PU
Pulchrum
16:41 11.10.2015.

Svaka čast, holivudski par, a već četvrta beba na redu i to od istih roditelja! Želim im uspjeh

LI
liliZG
12:24 12.10.2015.

jel to ona fora , spašavanje braka proizvdnjom još jednog djeteta pa kad se konačno rastano da što više djece ostane samo sa jednim roditeljem i pinklecom kojeg će po potrebi prenositi vikendom amo -tamo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije