bivša ljubav

Jennifer Lopez: Bila sam presretna kada je Ben osvojio nagradu

jennifer lopez (1)
Reuters/Pixsell
17.01.2013.
u 08:39

Argo je odličan film! Bilo je lijepo vidjeti Bena u tom trenutku kada je dobio nagradu, kazala je popularna pjevačica

– Argo je odličan film! Bilo je lijepo vidjeti Bena u tom trenutku kada je dobio nagradu. Bila sam jako sretna zbog njega – kazala je Jennifer Lopez gostujući u emisiji Ellen DeGeneres. Na taj je način komentirala uspjeh svoga bivšeg dečka i zaručnika Bena Afflecka čiji je film Argo u nedjelju osvojio Zlatni globus za najbolji film.

Jennifer se u emisiji prisjetila kako su mediji često bili okrutni prema njima.

Ben Affleck u braku je s glumicom Jennifer Garner i imaju troje djece, dok je njegova bivša djevojka, Jennifer Lopez nakon rastave od Marka Anthonyja u vezi s plesačem Casperom Smartom.

>> Jennifer Lopez: Casperu mogu reći sve, on je moj najbolji prijatelj

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
09:44 17.01.2013.

Ma tko se to uopće još sjeća njihove veze.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije