Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon las vegasa

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se drugi put u nešto više od mjesec dana na njegovom raskošnom imanju

Foto: Profimedia
1/10
21.08.2022.
u 10:10

Među holivudskim uzvanicima na trodnevnom događaju bili su dugogodišnji Affleckov prijatelj Matt Damon i redatelj Kevin Smith, izvijestio je časopis People.

Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčao se u subotu - drugi put u nešto više od mjesec dana - na raskošnoj svečanosti na imanju zvijezde serije "Dobri Will Hunting", izvijestili su američki mediji.

Zaljubljeni golupčići s A liste već su se vjenčali u Las Vegasu sredinom srpnja, ali su to ponovno učinili službenim, ovaj put pred prijateljima i obitelji na Affleckovu imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Georgiji.

Među holivudskim uzvanicima na trodnevnom događaju bili su dugogodišnji Affleckov prijatelj Matt Damon i redatelj Kevin Smith, izvijestio je časopis People.

 

Gosti su bili odjeveni u bijelo, a Lopez je nosila haljinu Ralpha Laurena sašivenu u Italiji, prema Fox Newsu.

Fotografije koje je prije vjenčanja objavila tračerska stranica o slavnim osobama TMZ pokazuju da su mjesta za večeru raspoređena na nečemu što izgleda kao velika, natkrivena luka, a u blizini pluta teglenica za pirotehniku.

Par - on ima 50, a ona 53 godine - prvi put se sreo na snimanju nadaleko kritiziranog filma "Gigli" 2002. godine.

Postali su medijska senzacija dok su hodali, ali su odgodili svoje planirano vjenčanje 2003., a zatim su početkom 2004. objavili da je njihovoj vezi kraj.

"Bennifer" - javni nadimak para iz njihove prve veze koja je bila jako popularna - zapalio je internet prošle godine kada su ponovno počele kružiti njihove zajedničke fotografije.

Lopez i Affleck objavili su zaruke u travnju. Njoj je ovo četvrti brak, a njemu drugi.

“To je prekrasna ljubavna priča, dobili smo drugu priliku”, rekla je glumica u veljači, u intervjuu za časopis "People".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije