u fokusu je

Meghan se susrela s nizom neugodnosti: Odbila je predati cvijeće pomoćniku, a jedna ju je žena ignorirala

Queen Elizabeth II death
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
1/12
13.09.2022.
u 12:20

Pomoćnik je prišao Meghan Markle želeći preuzeti iz njezinih ruku bukete koje su joj dali obožavatelji kraljevske obitelji te ih odnijeti pred ogradu dvorca, no ona ih je odbila predati. Istog dana tijekom pozdravljanja s okupljenima dogodila joj se još jedna neugodnost kada ju je žena ignorirala, što je ona profesionalno podnijela.

Zajednički izlazak prinčeva Williama i Harryja sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle izazvao je veliko zanimanje javnosti, a svaki njihov pokret podvrgnut je analizi. U posebnom je fokusu bila je Meghan kojoj Britanci nisu naročito naklonjeni. Markle je tijekom pozdravljanja s okupljenima uhvaćena u nekoliko neugodnih situacija.

Jedna od njih vidi se na snimci koju je objavio Daily Mail. Pomoćnik je prišao Meghan Markle želeći preuzeti iz njezinih ruku bukete koje su joj dali obožavatelji kraljevske obitelji te ih odnijeti pred ogradu dvorca, no ona ih je odbila predati.

– Rekla sam im da ću ja odnijeti tamo cvijeće – govori Meghan, a zatim joj prilazi i drugi pomoćnik kojemu je ipak odlučila predati cvijeće.

Reakcije na dolazak vojvotkinje od Sussexa bile su podijeljene: dok su joj se mlađe generacije jako razveselile, oni malo stariji nisu bili toliko oduševljeni. To se vidi i iz reakcije jedne žena koja ju je u potpunosti ignorirala te joj odbila pružiti ruku i okrenula glavu od nje. Meghan je profesionalno podnijela situaciju, preskočila je i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. Žena se nakon toga okrenula i nasmijala ženi do sebe. Snimka neugodnog susreta proširila se društvenim mrežama i izazvala brojne reakcije. Neki su podržali ženu, a drugi su pisali da je riječ o "nepristojnosti i rasizmu".

Podsjetimo, isplivala je i snimka koja pokazuje još jednu neugodnu situaciju između Meghan i Kate koja se dogodila kada su supružnici izlazili iz automobila. Vojvotkinja od Sussexa i princeza od Walesa jedva su razmijenile poglede. Iako su u početku viđene kako izlaze s iste strane automobila, Kate je ubrzo prešla na drugu stranu te nije pričekala Meghan da joj se pridruži.

Također, korisnici društvenih mreža podijeli su fotografiju gdje s čudnim i pomalo nedefiniranim izrazom lica Meghan gleda prema Kate, što je odmah pokrenulo raspravu i sumnje kako je odnos između dviju dama izrazito loš. Obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su i kako je Kate ''ledenim'' pogledom gledala Meghan prije nego što je mahnula okupljenima sa smiješkom na licu.

VIDEO Ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od kraljice

 

Ključne riječi

Komentara 14

KO
komentatorv3
12:35 13.09.2022.

Sad bu ispalo da su svi koji su odbacili i ignorirali ovu babu radi toga kaj je ona prva odbacila svoje duznosti - neka vrsta istofoba…rasista, ksenofoba itd… uvijek ista crna karta od ogavnih woke twitterasa i medija xddd

Avatar urokljivooko
urokljivooko
13:10 13.09.2022.

Znači prijezir prema ovoj glumičici i tračerici, ne može biti ništa drugo nego rasizam? Ako je tako i ja sam rasist. ...p.s. pozdrav Snoopu 😘

BE
Beyonder
17:19 13.09.2022.

Oko čega vi trošite svoje živote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije