ljeto

Jesus Luz uživa u Brazilu dok Madonna dobiva novčane kazne

'WORLD RIGHTS  Jesus Luz spotted taking a dip in the sea in Rio de Janeiro, Brazil. 20/07/2010  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM: 1788  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN THAT IS BASED ON THE CAPTION, IS
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
1/5
21.07.2010.
u 21:23

Pjevačica je mlađahnog dečka pustila u posjet obitelji, a ona bi potkraj krajem mjeseca srpnja trebala posjetiti našu obalu

Dok njegova djevojka Madonna u Londonu radi na posljednjim pripremama za lansiranje prve modne linije “Material Girl”, koja će se u prodaji naći 3. kolovoza, za Jesusa Luza odmor je počeo.

Maneken i DJ koji je svojim božanskim tijelom reklamirao modne divove poput Dolce & Gabanne i Pepe Jeansa, u rodnom Brazilu uživa u morskim radostima. Svakog ljeta 23-godišnji ljepotan nađe vremena posjetiti obitelj u Rio de Janeiru, a kad nije sa svojom majkom i dvojicom polubraće, vrijeme provodi plivajući, surfajući i igrajući nogomet.

Ljetnu bezbrižnost njegova 28 godina starija izabranica s njim još ne može podijeliti i zato što joj prijeti kazna od pet tisuća dolara. Naime, njezina je posluga, u odsutnosti gazdarice, toliko glasno tulumarila u njezinoj kući u Londonu da su susjedi morali pozvati policiju. No, sumnjamo da će taj incident omesti kraljicu popa u planovima koji, kako se šuška, uključuju i dolazak u Hrvatsku do kraja srpnja.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije