POKRENIMO HRVATSKU

Jezikom ulice Dino Dvornik na Bačvicama iznenadio HDZ-ovce

10.08.2003.
u 00:00

Nakon što je Bajaga svima olakšao dušu i blagonaklono pomaknuo splitsko gostovanje za ponedjeljak, petstotinjak poklonika house i funk glazbe preksinoć je do ranih jutarnjih sati na Bačvicama neometano uživalo u glazbi Dine Dvornika, njegovog izvrsnog pratećeg benda "4Funk", te brojnih gostiju, DJ - eva i pjevačkih zvijezda u usponu - Ivane Kindl i Jacquesa Houdeka.

Ta dva koncerta u krugu stotinjak metara ne bi nikome smetala, bila je prava iluzija, jer je razglas vrlo solidno ozvučio cijele Bačvice.

Pravo je iznenađenje organizatorima, Draženu Žanku i Mladeži HDZ-a, pripremio Dino, dovevši na vrlo ukusno uređenu pozornicu rappera Stoku, koji je beskopromisno počeo "šamarati" vulgarizmima ulice. Namrštio se Žanko na Dinov adut iz rukava, malo mu je to poremetilo koncepciju, premda mlađahnom rapperu nema što zamjeriti.

Dino je odsvirao koncert nabijen energijom, ponovno se vraća u staru formu, i to svakako valja pozdraviti. HDZ je tako prvi počeo estradnu promociju, premda je to izvedeno krajnje diskretno.

Naime, nije bilo stranačkih plakata niti zamornih govorancija. Projekt "Pokrenimo Hrvatsku" nastavlja se već za desetak dana u Zadru i Dubrovniku, a planira se turneja po svim većim hrvatskim gradovima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije