VJENČANJE

Joe Šimunić s majkom plesao na pjesmu 'Sine moj'

Joe Šimunić (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/32
29.09.2013.
u 21:00

Nogometaševa supruga plakala je dok je s ocem plesala uz taktove pjesme Mate Bulića koji je rekao da nije bio na veselijoj svadbi.

Za odličnu atmosferu na vjenčanju Dinamova nogometaša Josipa Šimunića i Hrvatice iz Kanade Christine Marie Koloper pobrinuo se Tomislav Bralić s klapom Intrade, a nakon njega i kralj zabave Mate Bulić te tamburaši. Doznajemo da je Joe s mamom otplesao ples na pjesmu "Sine moj" klape Intrade, a mladenka je plakala kad je s tatom plesala na pjesmu "Kćeri, hvala ti za sve" Mate Bulića. Svadbeni meni nije bio ekstravagantan.

Bilo je tu kulena, pršuta, paškog sira, salate od hobotnice, jako puno mesa, janjetine, gulaša, a i mrkve nataknute na štapiće. Pjevač Mate Bulić rekao je da već dugo nije bio na tako opuštenoj, veseloj, ali i pristojnoj svadbi koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Na svadbi je među stotinjak uzvanika bio Šimunićev bivši suigrač iz reprezentacije Niko Kovač, dok je radijski voditelj Davor Dretar Drele bio zadužen za animiranje gostiju.

>>Oženio se Joe Šimunić: Pogledajte tko je došao na svadbu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije