Slavni pjevač

John Legend: Amerika mora biti bolja od Trumpa

John Legend
Foto: Reuters
1/3
29.01.2017.
u 12:45

"Naša vizija Amerike potpuno je suprotna Trumpovoj i želim večeras posebno naglasiti da odbacujemo njegovu viziju. Amerika mora biti bolja od njega", rekao je

Američki glazbenik i oskarovac John Legend kazao je u subotu na dodjeli nagrada američkih producenata da su potezi predsjednika Donalda Trumpa protuamerički. "Mi smo glas i lice Amerike. Naša Amerika je velika, slobodna i otvorena sanjarima svih rasa, svih vjera, svih zemalja", rekao je Legend, koji je dio glumačke postave nagrađenog filma "La La Land".

"Naša vizija Amerike potpuno je suprotna Trumpovoj i želim večeras posebno naglasiti da odbacujemo njegovu viziju. Amerika mora biti bolja od njega", rekao je.

Legend je govorio pošto je Donald Trump potpisao izvršnu uredbu kojom je suspendirao dolazak izbjeglica na 120 dana i državljana sedam većinski muslimanskih zemalja u SAD, što je izazvalo kaos u zračnim lukama, rekaciju udruga za ljudska prava i američkog suda.

Legend, dobitnik deset Grammyja i Oscara za glazbu u filmu "Selma", odlučio se boriti protiv toga donacijom američkoj udruzi za građanske slobode. "Ovdje ima mnogo novca i mnogo moći i nadam se da ćete to iskoristiti za nešto dobro", poručio je Legend uzvanicima na dodjeli nagrada Američke udruge producenata (PGA).

Ključne riječi

Komentara 3

CA
car13
13:58 29.01.2017.

Demokracije je dobra dok je po njihovom !

GF
gfrancic
17:31 29.01.2017.

kmeči demokrato, nečeš dugo kmečati, ko tebe uopće sluša i gleda, evo ja prvi neću.

AU
austrougarskigeneral
19:06 29.01.2017.

trump će uništiti sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije