nedjeljna ceremonija

John Travolta i Salma Hayek prezenteri na dodjeli Oscara

john
Pixsell
19.02.2013.
u 11:07

Već je prije objavljeno da će dobitnike najavljivati i Meryl Streep, Ben Affleck, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence i Channing Tatum. Na dodjeli koju će voditi Seth MacFarlane, redatelj komedije "Ted", nastupit će Adele, Shirley Bassey...

Hollywoodske glumačke zvijezde Salma Hayek, Melissa McCarthy, Liam Neeson i John Travolta među prezenterima su koji će na nedjeljnoj dodjeli Oscara pobjednicima uručiti nagrade.

Svi su prijašnjih godina bili nominirani za najveću filmsku nagradu. Salma je bila nominirana za najbolju glavnu glumicu u filmu "Frida", Melissa za najbolju sporednu glumicu u komediji "Djeveruše", Liam za najboljeg glavnog glumca u drami "Schindlerova lista", dok je Travolta u prošlosti imao dvije nominacije za najboljeg glavnog glumca u filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Pulp Fiction".

Već je prije objavljeno da će dobitnike najavljivati i Meryl Streep, Ben Affleck, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence i Channing Tatum. Na dodjeli koju će voditi Seth MacFarlane, redatelj komedije "Ted", nastupit će Adele, Dame Shirley Bassey, Barbra Streisand i Norah Jones.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:42 19.02.2013.

Gledam tog Travoltu i sve više liči na Berlusconija,počevši od presađene i obojane kose......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije