prava obožavateljica

Johnny Depp: Kćer mi je opsjednuta Justinom Bieberom

'Johnny Depp at the premiere of \'Public Enemies\' at the Mann Village Theatre in Hollywood, California. Photo: Press Association/Pixsell'
'LuMar JrPress Association/Pixsell'
25.04.2011.
u 10:47

Glumac je priznao kako je njegova 11-godišnja kći Lily Rose velika obožavateljica popularnog mlađahnog pjevača.

Američki glumac Johnny Depp vrlo rijetko priča o svojoj djeci, no u posljednje vrijeme otkriva sve više detalja o svojim malin nasljednicima. Tako ej u posljednjem intervjuu slučajno otkrio kako je njegova 11-godišnaj kći Lily Rose velika obožavateljica Justina Biebera.

- Lily će uskoro napuniti 12 godina, vrlo je zrela za svoju dob. Postala je jako zagrijana za dečke. Kad sma joj nedvano rekao da sam na jednoj prsici upoznao Justina Bieebera promijenila je boju u licu nekoliko puta. Jack je poput mene kad sma imao osam godina, opsjednut II. svjetskim ratom, priznao je Depp dodavši da je Lily poput majke glazbeno nadarena.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije