sunčana idila

Jon Bon Jovi blagdane provodi u morskim radostima s obitelji

'Jon Bon Jovi with family in St Barthelemy on December 25, 2011. Photo by ABACAUSA.COM Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'SBHPress Association/Pixsell'
1/3
27.12.2011.
u 16:40

Glazbenik je sa sinovima Jacobom i Romeom i kćeri Stephanie surfao, plivao i ronio na Karibima

U zdravom tijelu zdrav duh, moto je kojeg se Jon Bon Jovi ne odriče ni za božićnih blagdana. Umjesto uživanja u snježnoj idili prikladnoj za ovo vrijeme i grijanju uz kamin i kuhano vino, glazbenik je obitelj za Božić odveo na tople Karibe.

Zavidna figura

Roneći, plivajući i surfajući, glazbenik, njegova supruga Dorothea, sinovi Jacob Hurley (9), Romeo Jon (7) i kći Stephanie (18) zabavljali su se ovoga blagdanskog vikenda. Pjevač koji je ljetos plovio i našom obalom te se nakratko zadržao u Dubrovniku, na plaži u St. Bartsu rijetko je oblačio majicu tijekom ovog vikenda, kako bi svi imali priliku vidjeti njegove nabildane mišiće i figuru kakvom se može pohvaliti malo koji 49-godišnjak, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme.

Nije mu smetalo što ga i na odmoru paparazzi prate u stopu pa se odlučio našaliti s njima i s osmijehom im je uzvratio istom mjerom - počeo ih je fotografirati. Osim s paparazzima, Bon Jovi je veliki dio dana proveo istražujući krajolik St. Bartsa i čim bi naletio na kakvu klupicu uz šetnicu iskoristio bi je da napravi nekoliko trbušnjaka.

Šokirani obožavatelji

U ovakvim prizorima najviše su uživali njegovi obožavatelji koji su prije nekoliko dana ostali u šoku kada je na internetu objavljena vijest da je poznati roker preminuo u svom domu u New Jerseyju od posljedica srčanog udara.

Nakon što je vijest došla i do samog Jon Bon Jovija, pjevač je preko Twittera objavio svoju fotografiju pored božićnog drvca uz napomenu da je fotografija upravo snimljena i kako je raj u kojem se nalazi zaista nalik New Jerseyju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije