od petka u eteru

Još jedan hit? U novoj pjesmi Rozga pjeva o bureku i krafnama

jelena rozgaa splitski festival (1)
Tino Jurić/Pixsell
10.07.2013.
u 20:47

Evo je pukla, pukla zora. Obožavam! Od noćas si ljubav, ljubav nova. Obožavam, dio je refrena nove pjesme popularne pjevačice Jelene Rozge

– Evo je pukla, pukla zora. Obožavam! Od noćas si ljubav, ljubav nova. Obožavam – dio je refrena nove pjesme popularne pjevačice Jelene Rozge u kojoj lijepa Jelena pjeva, između ostaloga, i o bureku i toplim krafnama.

Stihove potpisuje bračni par Huljić i Boris Đurđević, a pjesma koja je predstavljena u inMagazinu Nove TV odmah je osvojila Jelenu.

– Ja se nadam da će se moja nova pjesma 'Obožavam' ovo ljeto stvarno svidjeti ekipi koja izlazi, koja je mlada, a nadam se i ovim najmlađima, mojim najvjernijim i najdražim obožavateljima. Mislim da će i ovi malo stariji, dok kuhaju, malo onako plesati – rekla je Jelena. Pjesma će od petka biti u radijskim eterima.

>> Rozga na Splitskom festivalu pokazala previše

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije