Šokantno

Još jedna optužba: Otac dvoje djece tvrdi da ga je Jackson seksualno zlostavljao

james
Foto: Screenshot
1/2
13.05.2014.
u 12:32

James Safechuck iznio je šokantne tvrdnje da ga je Michael Jackson seksualno zlostavljao tijekom nekoliko godina...

James Safechuck iznio je šokantne tvrdnje da ga je Michael Jackson seksualno zlostavljao tijekom nekoliko godina. U petak je na sudu podigao tužbu protiv Jacksona, a u njoj tvrdi da ga je kralj popa zlostavljao dok je s njim snimao reklamu za Pepsi 1988. godine. Safeschuk je u tužbi naveo kad je imao svega deset godina kada ga je Michael počeo dirati.

Zlostavljanje se nastavilo sve dok James nije napunio 15 godina. Sve to trajalo je toliko dugo da je Michael nakon snimanja reklame išao i na svjetsku turneju. Safechuck je 2005. izjavio da ga Jackson nije zlostavljao, a tada je imao pravu priliku budući da se glazbeniku sudilo za zlostavljanje djece. Nekoliko svjedoka već tada je izjavilo kako su vidjeli Jacksona da zlostavlja Jamesa.

>>Majka djece Michaela Jacksona zatražit će skrbništvo!

Ključne riječi

Komentara 2

GO
govori
14:12 13.05.2014.

ništa čudno. zna se da je m. jackson bio bolesni pedofil. kratki brak sa Elvisovom kćeri Lisa Marie bio je samo alibi. na svom ranču neverland skupljao je maloljetne dječake. još 1993. bio ga je tužio otac jednog dječaka. ia. i tada su se dogovorili izvan suda, da jackson plati tom ocu i dječaku masnu odšetu i tako je sve zataškano. kasnije je opet bilo nekoliko optužbi na njegov račun. Jackson je šokirao u jednom razgovoru za CNN prije 7-8 godina, kada je već bio totalno bolestan. Na pitanje novinara je li istina da u krevetu na svom ranču leži sa dječacima, on je rekao; naravno i to će i dalje činiti i to je sasvim prirodno. I sam novinar je bio šokiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije