Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tiktoku

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' objavila video i pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Foto: RTL
1/7
29.04.2023.
u 09:00

Gledatelji su nedavno imali priliku pogledati finalnu epizodu jubilarne 15. sezone showa 'Ljubav je na selu' u kojoj su se svi farmeri i njihove kandidatkinje okupili te podijelili svoje dojmove i promjene u životu. No, na toj finalnoj večeri nedostajalo je jedno lice. Radi se o kandidatkinji Gabrijeli koju smo imali prilike gledati na Ivanovoj farmi. U finale nije došla zbog ozljede, a sada je objavila novu fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda bez šminke

U showu 'Ljubav je na selu' mnogima je simpatična bila Gabrijela koja je završila na farmi kod Ivana. Iako se nije rodila ljubav i Gabrijela je show morala napustiti prije romatičnog putovanja, zbog toga što je vesela i otvorena, ali i zbog teške životne priče, mnogim obožavateljima showa prirasla je srceu, Gabrijela je tako sada objavila TikTok video koji ima preko 1000 pregleda, a na kojem nema ni trunke šminke. 

'Bez šminke, grozono. Nisam peglala kosu, kao da sam iz šume pojegla  - napisala je Gabrijela, no pratitelji se nisu s njom složili već su joj pisali da izgleda odlično. 

@gabrijela2908 bez sminke grozno🤣🤣 #fyp #real #no #viral #croatia #uzas ♬ ocean eyes - Billie Eilish

 

Gledatelji su nedavno imali priliku pogledati finalnu epizodu jubilarne 15. sezone showa 'Ljubav je na selu' u kojoj su se svi farmeri i njihove kandidatkinje okupili te podijelili svoje dojmove i promjene u životu. No, na toj finalnoj večeri nedostajalo je jedno lice. Radi se o kandidatkinji Gabrijeli koju smo imali prilike gledati na Ivanovoj farmi. Gabrijela je show napustila prije romantičnog putovanja, a sada je otkrila koji je razlog tome što ona nije došla na okupljanje.

Naime, voditeljica Anita Martinović je tijekom dolaska kandidata na finalnu večeru kazala da Gabrijela neće moći doći zbog ozljede, što je, činilo se, Ivanu i drugim kandidatima bilo žao. Gabrijela je sad otkrila što se točno dogodilo. Rekla je da se veselila ponovnom susretu, no da ju je spriječio jedan pad koji se dogodio nakon završetka snimanja.

- Žao mi je što nisam bila na okupljanju jer bih onda mogla uživo raščistiti neke stvari s Donom i jer nisam vidjela ostale, a jako sam se veselila. Željela sam upoznati Marinu, ona mi je odlična žena – rekla je pa dodala: 

- Pala sam na poslu, ozlijedila koljeno i uskoro idem na operaciju. Nakon toga moram na rehabilitaciju šest mjeseci. Nadam se da će sve to brzo proći – objasnila je za RTL.hr.
Podsjetimo, Gabrijela se za srce farmera Ivana borila s Vanjom te zlatnom djevojkom Donom. Vanja je prva napustila Ivanu farmu, a Dona je s njim otišla na romantično putovanje gdje mu je kazala da se njezine strane nema osjećaja.

poster
Farmer i kandidatkinja o svemu su razgovarali na romantičnom putovanju. Nakon vožnje brodom, Dona i Ivan sjeli su uz obalu na romantični piknik, ili je barem Ivan tako to protumačio.''Rekao si da si zaljubljen u mene… A zašto si onda tako šutljiv i povučen? Odreagiraj! Misliš li da ovo ima smisla? Ja ga ne vidim'', bila je brutalno iskrena.
''Nemamo nikakve šanse?'' upitao je, a kad mu je potvrdila da nemaju, oči su mu ponovno zasuzile, ''A ne mogu ja ništa na silu…''''Ostavit ću Ivanov broj, ali da ćemo biti u kontaktu, teško'', poručila je Dona, dodavši da misli kako je Ivanu jako važno što će reći njegovi sumještani, ''Mislim da je ograničen i taktičar''. O ovom razvoju događaja oglasio se i farmer kasnije.

- Iznenadio sam se kada mi je Dona rekla da nije zaljubljena u mene i da sa mnom ne želi ništa. Nisam to očekivao, a onda se to dogodilo. Mislim da me vukla za nos, a ja sam ispao budala – rekao je najmlađi farmer ove sezone. 
Dodajmo da je ovaj razvoj događaja Gabrijela već ranije predvidjela te je to  rekla. Naime, kada ju je Ivan izbacio Gabrijela je rekla kako je Dona dvolična te da se poigrava farmerovim osjećajima. Dona je rekla da misli da to nije istina jer je farmeru samo rekla da je dobar dečko, ali nikada nije izjavila da je zaljubljena u njega. Kazala je i da je uvijek pomagala Gabrijeli, te da su bile bliske, a sada je otkrila što stvarno misli o događajima na farmi. Moje ponašanje je otpočetka jednako i prema Ivanu i prema Gabrijeli. Za Ivana nikada nisam rekla da mi se sviđa već da mi je drag dečko i ne smatram da sam se i u jednom trenutku poigravala njegovim osjećajima" rekla je.

Dona je kazala da se razočarala zbog Gabrijelinih komentara te da Gabrijela gradi publicitet tako što negativno komentira Donu. 

"Razočarala sam se zbog njezinih komentara jer ispada da imam masku, a ja ju otpočetka hvalim i ponašam se lijepo prema njoj. Ne znam zašto smo se onda grlile i smijale, ako bi nakon toga ostavila negativan komentar o meni, tko je onda tu dvoličan, nije mi jasno. Ako je imala što protiv mene, ne razumijem zašto mi nije rekla sve u lice. I dalje imam lijepo mišljenje o njoj, a ako nju veseli negativno pričati o meni i na taj način stječe publicitet, neka joj", zaključila je. 
Gabrijela ima 19 godina i bila je najmlađa kandidatkinja u ovoj sezoni showa i sebe opisuje kao zabavnu i šaljivu osobu koja je uvijek spremna pomoći drugima i jako je komunikativna i želi pronaći partnera koji ima slične osobine poput njezinih. Po zanimanju je trgovkinja, a sada radi i živi u Zaboku i njezino radno mjesto je u jednom trgovačkom lancu.

- Mesar sam i radim u jednom trgovačkom lancu. Jako sam se snašla u tome. Taj posao ne bih mijenjala nizašto. U radu s ljudima procvjetam, a tako mi se dogodi i s mesom. Okolina na moj posao reagira tako da im je to čudno, ali kasnije me baš zbog toga vole jer nisam kao i svi drugi - rekla je 19-godišnja Gabrijela za RTL. U razgovoru je otkrila i kako joj je djetinjstvo bilo teško i tijekom školovanja vršnjaci su je zadirkivali i maltretirali. 

- Imam dvije sestre i brata. Majka nas je ostavila i svima sam zbog toga bila čudna, kao da ne zaslužujem živjeti. Pronašla sam snagu u crtanju i pisanju. Kad crtam pokušavam na papir prenijeti nešto lijepo poput lavova jer se i sama kroz život borim kao lavica - ispričala je kroz suze Gabrijela i dodala joj je cilj učiniti oca ponosnim na nju jer se puno žrtvovao za nju. Pričala je o svojim bivšim ljubavnim iskustvima i priznala kako nije imala puno sreće u ljubavi te joj nijedna veza nije trajala duže od pola godine. - Kod partnera nikad ne bi tolerirala pesimizam i agresivnost. - istaknula je Gabrijela koja svoje slobodno vrijeme voli  posvetiti crtanju i pisanju. Zna raditi sve poljoprivredne poslove i vjeruje kako će se odlično snaći na farmi kod Ivana u Istri kod kojeg se prijavila jer smatra da je energičan i potencijalan muškarac za nju.

VIDEO Let 3 krenuo je zlatnim traktorom put Liverpoola, vrijeme je za show!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije