Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi transfer

Još jednu omiljenu voditeljicu nećemo više gledati na RTL-u! Odlazi nakon 17 godina

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
27.11.2021.
u 15:39

Transferima, kojih ove godine ima stvarno mnogo, je uvelike pridonijela i nova regionalna televizija  na koju prelazi Ana Miščević. UNA TV  bi krajem godine trebala početi s radom, a kako bi se izborila za svoj komad kolača na televizijskom tržištu u svojim je redovima okupila brojna poznata imena.

Nakon 17 godina, novinarka i voditeljica Ana Miščević napušta RTL. 

Voditeljici i novinarki je petak bio posljednji radni dan u redakciji emijse Exkluziv, a prelazi na UNA TV, piše Slobodna Dalmacija.

Miščević se nije htjela oglasiti o situaciji. 

Transferima, kojih ove godine ima stvarno mnogo, je uvelike pridonijela i nova regionalna televizija  na koju prelazi Ana. UNA TV  bi krajem godine trebala početi s radom, a kako bi se izborila za svoj komad kolača na televizijskom tržištu u svojim je redovima okupila brojna poznata imena. Dio tima Une, iza koje stoji medijski menadžer Dejan Jocić, bit će i Ivana Paradžiković, bivša voditeljica i urednica emisije Provjereno na Novoj TV koja bi trebala preuzeti voditeljsku palicu novog istraživačkog magazina.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Komentara 26

BR
BrigitaM
16:14 27.11.2021.

UNA tv??? Ima li itko interesa pokrenuti prohrvatsku televiziju? Zašto ne daju našim bogatim iseljenicima mogućnost osnutka takve (prohrvatske) televizije?? Sigurno bi bilo interesa.

KU
Kultura
15:58 27.11.2021.

Svoj se svome veseli

Avatar jebb
jebb
17:07 27.11.2021.

Jedan od suvlasnika te UNA TV je i Igor Dodik, sin Milorada Dodika! Jos jedna srbijanska televizija u hrvatskom eteru, pored RTL-a, Nove TV, N1 i HRT-a! Ali tako je to kad stari kadrovi i njihovi potomci i simpatizeri vode drzavu, to se moze samo revolucijom promijeniti a ne namjestenim izborima na koje ne izadje ni trecina potencijalnih glasaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije