ŽELI SAZNATI ISTINU

Josip iz 'Ljubavi na selu' saznao šokantne obiteljske novosti: 'Moji nisu bili iskreni prema meni'

Foto: RTL
1/7
03.11.2022.
u 10:00

- Saznao sam da imam još jednu sestru. To je bio šok za mene. Ona je s tatine strane, a on mi ništa nije rekao. U kontaktu smo, samo želim saznati istinu! Mislim da to zaslužujem. Otkrio sam neke stvari u životu, a moji nisu bili iskreni prema meni, rekao je. Iako razočaran, sretan je što uz brata i sestru, ima još jednu blisku članicu obitelji

Josip Tratnjak (23) sudjelovao je u 12. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a svojom teškom životnom pričom dirnuo je gledatelje te ih oduševio svojom jednostavnošću i smislom za humor.

Farmer iz Brda Cirkvenskog, naselja u općini Sveti Ivan Žabno, na svoju je farmu doveo tri djevojke: Ivanku Milutinović, Teu Hriberski i "zlatnu" djevojku Gabrielu Kamenečki koja mu je i zapela za oko. No ljubav nije pronašao ni s jednom od njih. A i sada je solo.

- U kafiću u Rovišću upoznao sam prijateljicu koja mi je jako draga. Jako smo si dobri i ona je uvijek uz mene, ali neću dalje ništa otkrivati. Ako nešto bude između nas, javit ću vam. Još sam mlad, stignem sve, rekao je Josip za RTL.hr.

 'Ljubav je na selu' bilo mu je izvanredno iskustvo koje bi rado ponovio u slučaju da u budućnosti bude sam, a priželjkuje si, kaže, "normalne djevojke".

U međuvremenu je saznao i veliku vijest. Naime, na TikToku mu se javila 26-godišnja žena  i priznala mu kako imaju istog oca. 

- Saznao sam da imam još jednu sestru. To je bio šok za mene. Ona je s tatine strane, a on mi ništa nije rekao. U kontaktu smo, samo želim saznati istinu! Mislim da to zaslužujem. Otkrio sam neke stvari u životu, a moji nisu bili iskreni prema meni, rekao je. Iako razočaran, sretan je što uz brata i sestru, ima još jednu blisku članicu obitelji.

Inače, u emisiju se prijavio kako bi ispunio obećanje dano pokojnom ocu. Naime, Josip i njegov stariji brat Stjepan u jednoj su godini zbog bolesti izgubili oba roditelja. "Otac je jako želio da se prijavim i da pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštovati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tada razveselio. Morao sam obećanje onda i ispuniti. Da me sad vidi, bio bi jako ponosan", rekao je Josip tada.

VIDEO: Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:13 03.11.2022.

Zašto momak ima stalno facu kao da ga muče bolni hemeroidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije