Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na selu

Jovan strastveno poljubio Ružicu, a jedna djevojka priznala da se zaljubila

Foto: RTL
1/4
07.03.2019.
u 08:00

Masiranje je ubrzo završilo zajedničkim ispijanjem čaja na terasi s pogledom na more, ali i poljupcem

Ovoga puta Ružica je odlučila pripremiti iznenađenje Jovanu. ''Ružica se potrudila oko mene… Hoće li to ostati tako ili će se opet pobuniti, doznat ćemo!'', sumnjičav je ipak bio mladi farmer, a tijekom masaže imao je mnogo primjedbi, piše RTL.

''Hoćeš da ti ja pokažem kako se masira?'' upitao je Ružicu pa joj odlučio priuštiti masažu iz snova, no i ona mu je vratila podbadanjima. Masiranje je ubrzo završilo zajedničkim ispijanjem čaja na terasi s pogledom na more, ali i novim poljupcem – na koji se ovaj put odlučio Jovan!

Monika je pred kamerama otkrila da je zaljubljena u Dragana, dok je on priznao kako mu je sve to ipak malo prerano.

''Mnogo razmišljam o našem odnosu i mnogo me puta to živcira jer ne znam na čemu smo ni što mogu očekivati'', komentirala je Monika činjenicu da ju je farmer te večeri nekoliko puta nazvao najboljom prijateljicom.

Pogledajte savjete Ljube iz showa "Ljubav je na selu" o tome kako zavesti ženu!
 

Ključne riječi

Komentara 1

ZH
Zlatousti Hrvat
10:14 07.03.2019.

Jug Bogdan i VL opet u kooperaciji haraju po selu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije