Zločesti dečko

Justin Bieber opet nadrljao: Pronašli mu drogu u autobusu

justin
Pixsell
26.04.2013.
u 09:33

Bieber sve više gubi kontrolu nad svojim ponašanjem. U Švedskoj su mu pronašli elektrošoker i drogu u autobusu.

Justin Bieber uvalio se u još jednu nevolju. Nakon brojnih ispada švedska policija u autobusu mlade zvijezde našla je drogu. Uz to, pjevač je imao i elektrošoker. Da nevolja bude veća, Bieber ne može računati na demantije svog menadžmenta jer je glasnogovornik švedske policije Lars Bystrom potvrdio da je sve od navedenog pronađeno među Bieberovim stvarima.

Droga je potom poslana u laboratorij na ispitivanje kako bi se utvrdilo o kojoj je supstanciji riječ. Bieber ipak sve demantira govoreći da više nema smisla da poriče išta. – Evo, još jedna izmišljotina, što sam sve u zadnje vrijeme pročitao o sebi... Nema smisla ni da se trudim poricati. Vraćam se glazbi, ništa drugo me ne zanima – napisao je Bieber na Twitteru.

>>Zajedno na Instagramu: Bieber i Selena Gomez opet zaljubljeni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije