Iskreni glazbenik

Justin Bieber priznao da mu na turnejama nedostaje mama

justin
Pixsell
21.09.2012.
u 10:25

Kad ga je prije pratila na nastupima, smetala mu je, a sada su mu ti dani bez nje prazni. Otkako je Justin napunio 18 godina, mama ga pušta na miru pa na koncerte odlazi bez pratnje roditelja.

Dok je na turnejama, Justinu Bieberu najviše nedostaje majka Pattie. Kad ga je prije pratila na nastupima, smetala mu je, a sada mu, priznao je, nedostaje. Otkako je Justin napunio 18 godina, mama ga pušta na miru pa na koncerte odlazi bez pratnje roditelja.

– Sada se stalno pitam kada će se mama vratiti. Ona više nije sa mnom tako često i baš sam zato shvatio koliko nam je bilo zabavno – rekao je pjevač.

Glazbenik je dodao i da zbog obveza nema vremena za izlaske po kafićima i klubovima.

– Prezauzet sam i preumoran. Moji prijatelji i ja ne idemo po klubovima, samo provodimo vrijeme zajedno i opuštamo se – rekao je Bieber.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije