GLAZBENA ZVIJEZDA

Justin Bieber psihički je u teškom stanju nakon što je uhićen P.Diddy: 'Teško se nosi sa svime'

Justin Bieber i P. Diddy
Foto: Profimedia
1/13
12.10.2024.
u 21:45

"Justinu je trenutno psihički jako teško. Ima dugu povijest s Diddyjem i optužbe protiv njega bilo je teško procesuirati", rekao je izvor.  Drugi je insajder rekao da je pjevač "u potpunosti zgrožen" skandalom te da su mu savjetovali da se drži podalje koliko god može od svega što je povezano s Combsom.

Ne stišavaju se komentari na račun osramoćenog repera i glazbenog mogula P.Diddyja, koji je u pritvoru zbog optužbi za seksualno napastovanje. Njegov nekadašnji bliski prijatelj Justin Bieber zgrožen je optužbama i kako piše Us Weekly, bori se s mentalnim zdravljem. 

"Justinu je trenutno psihički jako teško. Ima dugu povijest s Diddyjem i optužbe protiv njega bilo je teško procesuirati", rekao je izvor. 
Drugi je insajder rekao da je pjevač "u potpunosti zgrožen" skandalom te da su mu savjetovali da se drži podalje koliko god može od svega što je povezano s Combsom.

Treći je izvor za medij rekao da se Bieber sada fokusira na pozitivne dijelove svog života, kao što je njegov sin Jack kojeg je nedavno dobio sa suprugom Hailey. "Njegova sreća oko toga što je otac nadmašila je njegovu zabrinutost oko Diddyja. To je u njegovoj prošlosti i tamo to želi i ostaviti", rekao je.

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Justin Bieber i P. Diddy
1/54

Inače, Justin Bieber se posljednjih dana spominje i zbog videa koji se šire društvenim mrežama. Na jednom od njih je Diddy rekao Justinu kako ima "48 sati s njim" te da ne smiju govoriti o tome što će raditi. Tijekom gostovanja u showu Jimmya Kimmela je također rekao da on "zna bolje od toga nego da priča o onome što radi s velikim bratom Puffom".

Podsjetimo, ovaj glazbenik i producent, pravog imena Sean Combs priveden je 16. rujna i protiv njega je podignuta optužnica zbog reketarenje, trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Cijelu istragu pokrenula je prijava njegove bivše djevojke, pjevačice Cassandre Venture koja je sredinom studenog prošle godine tužila P. Diddyja pred saveznim sudom na Manhattanu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgnuo seksualnom ropstvu. Par su upoznao 2005. godine kada je Cassandra bila 19-godišnjakinja, a tijekom cijele veze Diddy je bio nasilan prema njoj i prisiljavao ju je na seksualne odnose s muškim prostitutkama.

Ove godine objavljen je i video iz jednog hotela, a snimljen je 2016. godine, u kojem se vidi fizički napada Diddyja na Cassandru. 
Njezin javni istup o ponašanju repera otvorio je Pandorinu kutiju i uskoro su u javnost počele pristizati prijave i priče drugih žena koje su prošle pakao s Diddyjem. Javnost je tako saznala i što se događalo na razuzdanim partyjima koje je organizirao Diddy, a koje je zvao freak offs. Ti su se tulumi uglavnom održavali u hotelskim sobama i Combs je imao dobro razrađen scenarij. Zahtijevao je da ga u hotelskim sobama dočekaju veće količine lubrikanta, baby ulja, droge, dodatne posteljine i svjetiljki.

VEZANI ČLANCI: 

Prema pisanju Daily Maila, imao je i svoj tim koji bi počistio sobe nakon takvih tuluma, a potreba za uslugom čišćenja bila je česta jer je Diddy bio eksplozivne naravi i ako bi netko od sudionika takvih “zabava” odbio poslušnost, na to je reagirao prijeteći oružjem i razbijanjem stvari po sobi. Istraga je otkrila i kako je Diddy snimao seksualne odnose na takvim zabavama, a sada se pojavila i snimka seksualnog odnosa repera i jednog poznatog muškarca s A liste slavnih osoba koji je sada u strahu kako bi snimka mogla procuriti u javnost.

Prema pisanju New York Posta na snimci se jasno vidi tko su osobe koje su snimljene tijekom seksualnog odnosa.
Teksaški odvjetnik Tony Buzbee objavio je da zastupa 120 pojedinaca u građanskim parnicama zbog užasnih optužbi koje su se događale posljednja tri desetljeća. 

VIDEO: Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Ključne riječi

Komentara 5

VA
VanjaPlank
21:46 12.10.2024.

Razumijem ga.. ne zna siroće kaj bu jel sutra

Avatar Razbibriga
Razbibriga
23:26 12.10.2024.

Kažu ima par tisuća sati snimaka....selo veselo u Americi....biće mrtvih u nerazjašnjenim okolnostima. A ovaj je u banani jer ga je ovaj čađavi štosao u sanitarac i snimao

EL
EldersWisdom
22:36 12.10.2024.

Bieber je u soku jer je on ta maloljetna zvijezda koju je Diddy silovao, a sve je navodno snimljeno na videu (Diddy je snimao sve slavne na tim freak off partyjima). Paniku u Hollywoodu i Washingtonu je nemoguce izmjeriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije