Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivene tajne

Justin Timberlake je sramežljivi dječarac

justin jessica
Pixsell
07.10.2010.
u 10:42

Poznati pjevač u djetinjstvu nije bio omiljen u društvu, zbog čega i danas osjeća posljedice.

Pjevač Justin Timberlake u djetinjstvu nije znao igrati nogomet, zbog čega je kaže, u rodnom gradu oduvijek bio autsajder.

- Bio sam glazbenjak, a to nije tako cool - jada se 29-godišnja zvijezda za kojom glavu gube žene diljem svijeta. Zbog svoje nezavidne pozicije i danas je sramežljivac koji izbjegava upoznavanje i druženje s ljudima.

- Nisam pričalica. Najviše volim kad sam sam sa sobom. Jednostavno nisam tip za društvo - tvrdi Justin Timberlake. Kao i svaki pravi "štreber" neomiljen u društvu, ni Justin nije sanjao o najljepšim djevojkama. U njegov život ulazile su one koje su imale razvijen smisao za humor, stav i životni pravac. Volio je Britney Spears pa Cameron Diaz, a danas je u vezi s prekrasnom glumicom Jessicom Biel.

- Nisam oduvijek bio tako sretan. Ali dobro, kad si zaljubljen, pristaješ i na bol i patnju - kazao je Justin Timberlake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije