Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaluđeni tintom

Kad naprave jednu tetovažu, naši poznati ne mogu prestati

tetovaze (1)
Foto: pixsell
1/6
15.07.2011.
u 22:00

Luka Nižetić ima devet tetovaža, među kojima su koordinate rodnog mu Splita, vuk, stihovi M. Jacksona i japanski znak za mir. Indira je istetovirala riječ "believe" jer je podsjeća na ljubav, život i sreću

Iza zatvorskih zidina i na palubama brodova nastale su tetovaže suze i sidra koje su danas jako popularne među poznatim facama, kako domaćim tako i onim stranim.

Sidro - ljubav prema moru

Sidro je mornarima označavalo ljubav prema moru, dok su suze zatvorenici crtali kako bi označili da su nekome oduzeli život. Teško da je Amy Winehouse razmišljala ili znala za ovo značenje kada je svoje tijelo odlučila ukrasiti suzom i sidrom. Ruke, torzo i leđa problematične pjevačice oslikani su pin up djevojkama, a tu su i konjska potkova, ptica, sidro, slovo a... Postala je ovisna o tetovažama jednako kao i o alkoholu, a tu Amynu strast prema ukrašavanju tijela dijeli i naš Neven Ciganović.

– Prvu tetovažu, sunce, napravio sam već u srednjoj školi, onda sam gušterom prekrio jedan ožiljak i mislim kako sam ih u zadnjih godinu dana skupio 14 – govori stilist kojem je bitna simetrija u ukrašavanju tijela. Zato čim napravi jednu tetovažu, odmah počinje razmišljati o drugoj koja bi bila simetrična. Voli staru školu tetovaže i zato je uz 13 poljubaca na prsima istetovirao sidro i sirenu. Nakon ljeta sigurno će se opet zaputiti u studio za tetoviranje.

Izum za uklanjanje

– Cijelu lijevu ruku želim još ocrtati morskim motivima – priznao je Ciganović. Ne zamara se kako će izgledati tetovaže kada mu u starosti tijelo postane mlohavo, jer tada ionako neće biti privlačan ženama.

– Tko zna, možda dotad izmisle i neku kremu kojom se tetovaže mogu izbrisati – zaželio je Cigi. Pjevač Luka Nižetić prvi je put na tetoviranje otišao sa 16 godina i oslikao se japanskim znakom za dug život.

– Kako sam bio maloljetan, mama mi je morala dati odobrenje. Nije pristala da mi istetoviraju vuka, što je bila moja želja, jer je njoj to bila prevelika zvijer da bih je stavio na tijelo. Ali kasnije sam napravio i vuka – kaže splitski pjevač, inače veliki ljubitelj oslikavanja tijela.

Bijela psina, koordinate Splita, kompas, sidro, Platonova izreka, stihovi Radioheada i Michaela Jacksona zasad su uz japanski znak i vuka jedine tetovaže na Lukinu tijelu, ali već mu se po glavi vrzmaju i neki novi motivi. Ne želi ići u ekstreme poput Ricka Geneste koji se predstavlja kao Zombie Boy jer mu je tijelo istetovirano u kostura. Popularnost je stekao kada ga je otkrila Lady Gaga i angažirala u spotu “Born This Way”. Trajnim uspomenama na tijelu odana je i Angelina Jolie, čije tijelo krasi 11 tetovaža, među kojima su crni križ na kuku, latinska izreka Quod me nutrit me destruit (Što me hrani, ubija me), zmaj na lijevom ramenu iznad kojeg je prije pisalo ime Billyja Boba Thorntona, što je glumica nakon razvoda od njega dala laserski ukloniti. Naše su zvijezde umjerenije. Indira Vladić iz Colonije i voditeljica Belma Džomba imaju samo tri tetovaže.

Ključne riječi

Komentara 26

CO
cooper
22:12 15.07.2011.

Transformers 3: Dark of the Moon, Super 8, Mamurluk 2, Vrisak 4, Green Lantern, Thor, Hanna, Brzi i žestoki 5, Arthur, Limitless, X-Men: Prva generacija, Pirati s Kraiba 4, Source Code... Hoćete gledati ove filmove? Svi i još mnogo ostalih,nogo ostalih, najnovijih filmova su dostupni na stranici -- www.moje-kino.netai.net --. Svi imaju titlove na hrvatskom, a za gledanje nije potrebno ništa platiti ili se registrirati! UŽIVAJTE! www.moje-kino.netai.net

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:31 15.07.2011.

white trash culture

DO
doktorica
13:00 16.07.2011.

baš će zgodno izgledati kad dođu u mirovinski dom kad ostare.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije