PRIPREME ZA PROJEKT

Kakav hit! Slavni holivudski glumac pozvao Hrvate da mu šalju fotke Lijepe naše, a za to ima dobar razlog

DONOSTI: *OLIVER STONE Y JOSEPH GORDON LLEGAN AL FESTIVAL DE DONOSTI
Foto: (U324363_002.jpg)/Gtres/PIXSELL
1/4
19.05.2021.
u 17:40

Američki glumac Joseph Gordon-Levitt na službenom Facebook profilu zamolio je fanove iz Hrvatske da mu šalju fotografije iz domovine. Ujedno je najavio i novi projekt vezan uz Hrvatsku.

Nešto se kuha u holivudskom loncu slavnog glumca Josepha Gordona-Levitta. Naime, na svom Facebook profilu pozvao je Hrvate da mu šalju fotografije iz Hrvatske jer su mu potrebne za novi projekt.

- Pozdrav prijatelji iz Hrvatske! Trebaju mi cool fotke Hrvatske za novi projekt. Objavite svoje fotografije ispod i pročitajte više o projektu - napisao je Gordon-Levitt, a fotografije su se počele nizati.

Foto: Facebook/TS Auris

O čemu je zapravo riječ može se istražiti na poveznici koju je ostavio u objavi. Radi se, naime o novoj sezoni Emmyjem nagrađenog serijala Hit Recorda pod nazivom Create Together u kojem svi imaju priliku uključiti se u proces stvaranja. 

Tema ove sezone je priroda, a sve što stvore zajedno s pratiteljima vući će inspiraciju iz svijeta prirode. O tome će napraviti kratke filmove, dokumentarce, glazbene spotove, animacije i još puno toga. Sve će biti zaokruženo desetominutnim epizodama, a ukupno će ih biti šest.

"Svatko čiji se doprinos iskoristi za finalnu verziju neke epizode bit će plaćen", stoji još u opisu projekta. 

Fotografije ispod Gordon-Levittove objave dolaze iz svih krajeva Hrvatske - Plitvica, Motovuna, Dalmacije i ostalih koje ćemo moći vidjeti u idućoj sezoni kreativnog projekta.

VIDEO Hrvati na društvenim mrežama protestiraju jer Albina nije u finalu

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
18:24 19.05.2021.

Najbolji su mi ovi koji su čuli za Brada Pitta, Brucea Wilisa i još jednog ili dva glumca, pa krenu kukati da nisu čuli za nekog poput Levitta, koji je glumio u "Inceptionu" ili "10 razloga zašto te mrzim" i prilično je poznat i popularan.

BR
brandogdjejemarija
18:31 19.05.2021.

Pošaljimo mu fotku Njonje sa plaže.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:12 19.05.2021.

a tko je taj "slavni" glumac? Nikad čuo. Ali, lijepo, moram priznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije