oduševili pratitelje

Kakav luksuz! Modno usklađeni bračni par Rakitić pozirao u skupocjenom automobilu, a i njega su uskladili!

Ivan i Raquel
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/16
05.02.2022.
u 21:15

Ovaj put oduševili su svoje pratitelje pozirajući u skupocjenom automobilu Bentley Bentayga koji se savršeno uklopio u fotografiju.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (33) i supruga Raquel Mauri (32) obožavaju luksuz, a to ne kriju od svojih pratiteljima kojima se rado pohvale novim putovanjem, outfitom ili pak automobilom.

Ovaj put oduševili su svoje pratitelje pozirajući u skupocjenom automobilu Bentley Bentayga koji se savršeno uklopio u fotografiju. Naime, oboje su obukli trenirke iste boje, koja se savršeno uklopila u interijer automobila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

"Opa", komentirao je umirovljeni nogometaš Ivan Klasnić, očito zadivljen prizorom. "Zgodni", "Najljepši i najslađi", "Predivni ste", još su neki od komentara koje je dobio poznati par.

Par trenutno odmara u luksuznom španjolskom ski resortu El Lodge.

Inače, Ivan Rakitić i Raquel Mauri građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

> > POGLEDAJTE I NAJNOVIJU EMISIJU IZ STUDIJA Hrvat koji je citatom Miloševića ponizio bošnjačke političare: Tko je ovdje lud da opet ide u rat? Stanje u BiH je bolje nego u nadrealistima 


Komentara 10

HU
Humbleandhonest
02:11 06.02.2022.

Joj, to njihovo malograđansko naslikavanje. Baš ga ta seljančica i sponza vrti oko malog prsta. Ko klaun se slika s njom. Baš mi njihove slike neugodno gledat.

RO
romobil
06:24 06.02.2022.

Srce mi zaigra kad na ovom portalu pročitam " pratitelji oduševljeni".... Za Pulitzera!

BA
Bajs
01:46 06.02.2022.

Ne zna se koje od njih dvoje je vise fotosopirano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije