Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Iva Jerković pokazala kako je slavila s kćerkicom Rinom Ami: 'Anđele moj'

Iva Jerković
Foto: Instagram
1/8
05.02.2022.
u 20:30

a objavljenim fotografijama vidi se kako je djevojčica proslavila rođendan u društvu prijateljica, među kojima su bile i kćerkice bivših manekenki Kristine Bradač i Maje Cvjetković

Voditeljica Iva Jerković (41) na Instagramu je objavila kako je njena mezimica, kći Rina Ami, proslavila drugi rođendan. Na objavljenim fotografijama vidi se kako je djevojčica proslavila rođendan u društvu prijateljica, među kojima su bile i kćerkice bivših manekenki Kristine Bradač i Maje Cvjetković. 

Foto: Instagram

-  Sretan rođendan anđele moj, napunili smo 2... - napisala je Jerković pokraj fotografije na kojoj je nasmiješena uz svoju Rinu i njene prijateljice. 

Podsjetimo, Jerković je kći dobila u vezi s poduzetnikom Josipom Antićem Zefom. 

- Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten - ispričala je za medije tada i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

VIDEO; Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kruno100
21:04 05.02.2022.

Poduzetnik Zefo! Tako se sada zelenaši zovu?

Avatar xilandar
xilandar
23:41 05.02.2022.

I ova je dosta Srba znala...

Avatar drug Joža
drug Joža
20:56 05.02.2022.

Koliko ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije