Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Maneken'

Kako izgleda posinak Indire Levak? Sudjelovao u reality showu, nedavno dobio sina, a sad izbjegava javnost

Foto: Instagram
1/26
15.11.2023.
u 08:00

Pjevačica Indira Levak podijelila je fotografiju na društvenoj mreži Instagram s posinkom Robertom Levak.

Hrvatska pjevačica Indira Levak (50) u sretnom je braku već devet godina sa stručnjakom za sprave za vježbanje Miroslavom Levakom. Često dijeli intimne i lijepe trenutke sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram, a ovog je puta odlučila podijeliti fotografiju s Miroslavovim sinom, tj. svojim posinkom Robertom Levakom. - Maneken, lijepi sin - napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj poziraju u automobilu. 'Ne zna se tko je zgodniji od vas dvoje', 'Zgodni ste', 'Ufff, dobar, dobar', samo su neki od komentara koji su se nizali na račun njegova izgleda. 


Naime, Roberto je već otprije poznat domaćoj javnosti zato što je 2018. sudjelovao u reality showu Farma. Jednom je prilikom otkrio i u kakvom je odnosu s maćehom Indirom. - Indira je jako vesela i energična osoba. Upravo onakva kakva je na sceni takva je i u privatnom životu. Uz Indiru me najviše veže otac, energičnost, smijeh i pozitiva - priznao je tada mladić koji se ljetos prvi put pronašao u očinskoj ulozi. S misterioznom suprugom koja nije predstavljena javnosti dobio je sina kojemu su dali ime Liam. Pjevačica Indira često se zna pohvaliti s druženjem s Robertom, a sudeći po tome možemo zaključiti da su u odličnom odnosu. 

 

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, sredinom rujna pjevačica je proslavila jubilarni 50. rođendan i otkrila čemu se najviše veseli u pedesetima i što joj je najvažnije za dobar život. - Za dobar život najvažnije su razumijevanje, tolerancija i puno rada na sebi. Ništa ne bih mijenjala. Sve što je prošlo vodilo me ovdje gdje sam danas i zahvalna sam na svemu. Sretna sam i voljena. Radim ono što volim. Ostvarila sam puno onog što sam kao curica željela. Želim si samo zdravlje, a onda su sve želje ostvarive! - ispričala je u intervjuu za Story. Prije tri godine, pjevačica poznata po svojim energičnim nastupima otkrila je kako ona i suprug Miroslav planiraju posvojiti dijete, a rekla je i kako je njihova obitelj postala bogatija za novog člana jer je Miroslavov sin iz prethodnog braka postao otac.

 

Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi: 'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Komentara 2

DO
DocSlav
12:20 15.11.2023.

Mužev sin iz prethodnog braka joj je pastorak, a ona mu je maćeha. Posinak je muško (dijete) koje netko posini, znači usvoji. Ne znam zašto se koristi i forsira riječ "posinak", kad imamo našu riječ za taj odnos. Znači uu tim situacijama su pastorak i pastorka te očuh, odnosno maćeha.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:53 15.11.2023.

ccccccccccccccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije