CENTAR NJEZINA SVIJETA

Kako izgledaju i što rade djeca Sanje Doležal? Kći živi u Londonu, a ono čime se bavi sin iznenadilo je i pjevačicu

Foto: Privatna arhiva
1/23
26.09.2024.
u 08:00

Sanja Doležal imala je teške životne situacije i oluje kroz koje je prolazila, a rame za plakanje i najveća podrška uvijek su joj bili sin Luka i kći Lea

Glazbenica i televizijska voditeljica Sanja Doležal ovih dana najavila je oproštajni koncert Novih fosila, a tom prilikom osvrnula se i na nateže trenutke u karijeri. – Kad su nam, nažalost, kolege i prijatelji otišli – Đurđica, Moka, Rajko i moj Neno. To je najteže i samo bih to promijenila. Ne mogu to ničim opisati jer ne znam čime bih, ali kad si toliko dugo s ljudima, dijeliš i dobro i zlo, i veselje i tuge i radosti na istoj bini, pa se okreneš i nema tih ljudi, teško je, teško – prisjetila se Sanja za In magazin

Pjevačica je, između ostalog, ljubav svog života, pokojnog supruga Nenada Šarića upoznala upravo zahvaljujući ovoj legendarnoj glazbenoj grupi. On je bio bubnjar u bendu. Nenad je prije 12 godina preminuo od posljedica moždanog udara u bolnici u Karlovcu. Bračni par vjenčao se 1994. godine, a u braku su dobili i dvoje djece – sina Luku i kćer Leu. Lea je od roditelja naslijedila talent za glazbu pa je trenutačno studentica jazza u Londonu, dok je Luka studirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Sanja je jednom prilikom otkrila od koga je danas 30-godišnji Luka naslijedio dar za matematiku. – Ne znam, ali znam da je imao izvrsne profesore matematike i u osnovnoj školi i u gimnaziji. Moj suprug i ja nismo baš voljeli matematiku u školi, ali kuži je moj tata iako se njome nije bavio – priznala je Sanja. 

Njezina djeca u javnosti se pojavljuju rijetko, a kad su bili manji, znali su otići na evente s mamom. Svojedobno je Sanja ispričala kako je prihvatila odrastanje djece i pojasnila da su i to čari roditeljstva. – Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija – kazala je Sanja Doležal ranije za časopis Story. 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

1/20

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, pjevačica i voditeljica svojim se obožavateljima često javi na društvenim mrežama te pokazuje kako putuje i što radi. Doležal se tako često javi iz svoje kuće na Mrežnici, kamo se preselila. Osim toga, Sanja je i velika putoholičarka te s pratiteljima dijeli destinacije na koje ide. Jedna od posljednjih na kojoj je bila jest i Sjeverna Makedonija. Sanja je svoj dolazak u Skoplje prvo najavila preko Instagram priče, a zatim je i otkrila povod dolaska u glavni grad Sjeverne Makedonije. Za razliku od prijašnjih putovanja na kojima je naglasak bio na odmoru, Doležal sad spaja ugodno s korisnim. Naime, ondje je povela svoj bend i ton-majstora kako bi nastupom obilježili 55. godišnjicu kultnih Novih fosila.

FOTO Sanja Doležal javila se s novog putovanja: 'Konačno malo prave zime'

1/42

Voditeljica se krajem siječnja javila iz Dubaija. Fotografijama na društvenim mrežama pokazala je kako na odmoru uživa u Desert Safariju gdje pozira s devama i na pustinjskom pijesku, bosonoga u dugoj bijeloj haljini kratkih rukova i s tirkiznim hidžabom na glavi. Osim toga, pohvalila se i novom tetovažom od kane. Kana se koristi za bojenje kože, noktiju i kose, još od doba starog Egipta. Istetovirala je cvijet na lijevoj ruci kojeg je ukrasila listovima u svjetlosmeđoj boji.

Tamo ju je ju je posebno oduševio Muzej budućnosti u kojem se, prema slikama na društvenim mrežama, odlično zabavila. "Jedna od najljepših građevina na svijetu, čudesan Muzej budućnosti",  napisala je pjevačica, a ranije je uz slike visokih građevina i marine napisala: "Iz zime u ljeto. Nakon odmora na Bliskom istoku zaputila se u London gdje je posjetila kćer Leu koja tamo studira na jazz-akademiji. Sanja je podijelila na društvenoj mreži Instagram nekoliko predivnih fotografija i snimki. Među ostalim, pokazala je snimke razgledavanja znamenitosti Londona, ali i iz šetnje s ''najmlađim i najslađim novim članom obitelji''. Riječ je o psiću čivavi, novom ljubimcu njezine kćeri.  

VIDEO Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Aurel
Aurel
10:05 26.09.2024.

zar je BAŠ TOLIKO neobično ako netko završi pmf???

ŠT
ŠtoReći
09:30 26.09.2024.

Najmlađim članom obitelji ..... a što reći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije