njena godina

Miley twerkom, prekidom veze i golotinjom na kugli došla do vrha

Miley Cyrus
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/10
24.12.2013.
u 11:36

Miley Cyrus brojnim je skandalima izborila svoje mjesto među najvećim pop zvijezdama današnjice

Iako je u mnogim izborima godine tijesno izgubila titulu osobe godine, ovo je bila njena godina. Miley Cyrus brojnim je skandalima izborila svoje mjesto među najvećim pop zvijezdama današnjice i više je nitko neće pamtiti samo kao zvijezdu dječje serije "Hannah Montana".

Nakon što je krajem prošle godine radikalno skratila kosu i promijenila joj boju u platinasto plavu, 21-godišnja pjevačica novinske je naslove punila prekidom s glumcem Liamom Hemsworthom, promoviranjem droga i hiperseksualiziranim nastupima.

Na dodjeli MTV nagrada "twerkom" je sablaznila javnost, no kad se pojavila gola na gigantnskoj kugli, te nakon jointa na koncertu u Amsterdamu, mnogi su se zapitali nalazi li se mlada pjevačica blizu ruba.  

No, čini se da je sve dobro smišljen marketinški trik, jer Miley ima najgledaniji videospot godine, a posljednji album Bangerz u dva mjeseca od objavljivanja prodan je u pola milijuna primjeraka samo u SAD-u.

>>Konačno otkrila zašto stalno plazi jezik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije