čestitala joj rođendan

Kakva čast! Sharon Stone snimila video za Severinu: 'Ajme Gospe blažena'

Foto: Instagram
1/9
22.04.2023.
u 14:51

Slavna holivudska glumica Sharon Stone javila se našoj pjevačkoj zvijezdi i snimila joj video u kojemu joj je čestitala rođendan

Sharon Stone (65) , glumačka zvijezda, iznenadila je i samu Severinu (51) kada joj je poslala čestitku za rođendan u formi videa.  

- Bok prekrasna ti, Znam da ti je rođendan i jako mi je drago da ti ga mogu čestitati, poželjeti sve najbolje, pogotovo zato što znam da radiš toliko dobrih stvari za toliko ljudi u svijetu. I zato što radi prekrasan posao i zato što si toliko draga. I zato što si prijateljica s mojom prijateljicom Ornelom. Tako da, nadam se imaš najbolji, najljepši, najispunjeniji i najčarobniji rođendan i nadam se da će se to proširiti i kroz godinu. Nadam se isto tako da ćemo se i mi tijekom te godine imati priliku upoznati osobno. Želim ti prekrasan dan - rekla je Sharon Stone u videu koji je Severina podijelila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naša pjevačica očito je bila i više nego oduševljena čestitkom

 - Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Sharon Stone, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže... Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno . napisala je oduševljena Severina.

Inače, zajednička prijateljica koju glumica spominje jest Ornela March, nekadašnja kandidatkinja Big Brothera, Ornela Bešker koja se udala u SAD-u. U Los Angelesu vodi galeriju za umjetnine Allouche, a upravo u njoj je Sharon Stone predstavila svoju prvu izložbu slika pod nazivom "Shedding" ovog ožujka.

Ornela se udala za Amerikanca Josepha Marcha, no mi je poznajemo kao Bešker jer se pod tim imenom 2008. godine natjecala u hrvatskom Big Brotheru, koji koji je te sezone produkciju preselio na Tajland. A javnosti je poznata i zbog svog privatnog života nakon što je tvrdila kako je izvanbračna kći pjevača Ive Amulića, što je on više puta tada demantirao.

Nakon toga se preselila u Sjedinjene Američke Države i radila u televizijskoj i filmskoj produkciji. Družila se s poznatim svjetskim zvijezdama, a dobila je i svojih pet minuta u showu slavnog Jimmyja Kimmela. Kimmel je u emisiji imao parodiju na "Sudnicu", u kojoj je utjelovio suca. Ornela je glumila ženu koja je kupila ukraden automobil. S njom je bila i njezina prijateljica, poznata manekenka Masha Rudenko. 

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:05 22.04.2023.

To je poslala Greti za 18. rođendan, pa stavila na instagram, a Severina uvjerava javnost da je poslala njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije