SANDI PEGO

Suvlasnik kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo je poznati influencer: 'Možemo samo izraziti žaljenje'

Sandi Pego
Foto: Instagram
1/13
22.04.2023.
u 13:12

Sandi Pego finalist je prošlogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama' i poznati tiktoker. Nakon sedam godina klub 'Ritz' u studenom je otvoren na novoj lokaciji, a tamo je jutros ubijen Tomislav Sabljo

Nakon što je danas ispred zagrebačkom kluba Ritz ubijen Tomislav Sabljo (41) oglasio se i suvlasnik kluba Sandi Pego.

- U ovom trenutku možemo samo izraziti žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu surađujemo s njima. Kada bude spremna očekujemo službenu komunikaciju policije", kazao je za Sandi Pego za Večernji list. 

Inače, Sandi Pego javnosti je poznat kao tiktoker, influencer i sudionik prošlogodišnje sezone "Plesa sa zvijezdama". Klub je krajem prošle godine otvorio na novoj lokaciji, na zagrebačkoj Trešnjevci. Kako je objasnio na Instagramu, iz centra su se morali iseliti nakon sedam godina. 

"Iza mene je duga noć. Selili smo naš Ritz.i moram priznati da mi nije bilo nimalo lako. Bila je to duga i teška noć", kazao je uspješni tiktoker o svom potezu koji je rastužio mnoge jer se Ritz Club među velikim brojem Zagrepčana od samih početaka nametnuo kao omiljeno mjesto za noćni izlazak.

Pego je naglasio da ključ u bravu nije stavio svojom voljom. Naime, kako je objasnio, vlasnik prostora u kojem se nalazio klub od njega i njegovo poslovnog partnera tražio je da se isele zbog prenamjene zgrade.

"Bilo je puno špekulacija oko ove priče. No, jedina je istina da vlasnik "naše" zgrade i jedne iza nje ima nove planove s njima", pojasnio je Pego.

Otvorenje na novoj lokaciji bilo je u studenom, a Pego se mjesec dana prije toga na Instagramu pohvalio novom lokacijom.

Svestrani influencer ušao je u finale "Plesa sa zvijezdama" s partnericom Helenom Janjušević. Više glasova publike osvojili su Pedro Soltz i Valentina Walme.

- Kad su me pozvali na audiciju bio sam pomalo uplašen, ali istovremeno sretan jer ako se netko voli gibati onda sam to ja. Htio bih se zahvaliti Novoj TV na pruženoj prilici i fenomenalnoj pustolovini koja je stvorila predivne uspomene i još bolje prijatelje. Nitko, ali nitko osim mentora i zvijezda nije svjestan kroz što smo sve prolazili i koliko smo se odricali. Naš život je bio na pauzi, zaboravite sve što imate u svom životu dok stupite korakom u ovu avanturu, a pogotovo ako ulazite sa srcem gdje želite dati 100 posto sebe. Ne mogu reći da nisam pomalo tužan što prvenstveno vama nisam digao taj pehar, ali isto tako mogu reći da je moje srce kao svemir čitajući sve te vaše komentare i poruke, toliko podrške, ljubavi, energije, pozitive, digli smo Hrvatsku na noge i stavili pehar na vaša srca, hvala svima na tome.

Helena Janjušević ti si sve, mentor, psihijatar, prijatelj i ratnik, hvala ti i hvala svemiru koji nas je spojio, kako sam i rekao, da nije bilo tebe, ja bi davno odustao - napisao je Pego nakon finala i zahvalio se svima na podršci. 

VIDEO: Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji: 'ŠČ je postao pokret!' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

BP
Besposlen pop
15:54 22.04.2023.

Ono kad si po zanimanju influencer i tiktoker

RI
rikavac
15:59 22.04.2023.

nikad čuo za ovog lika

PL
Plavi7
15:06 24.04.2023.

Sandi Hadžić A ne Sandi Pego. Sa Malešnicae je kao i njegov brat Israel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije