Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dominira zlatna boja

VIDEO Kakva raskoš: Pogledajte kako je glamurozno Marko Grubnić uredio svoj dom za blagdane

Foto: Instagram
1/7
20.12.2023.
u 08:35

Modni stilist svake se godine trudi da njegov dom izgleda senzacionalno za blagdane i svojim je obožavateljima u videuu pokazao kako je ukrasio svoj dom

Fotografije koje ovih dana vladaju društvenim mrežama u blagdanskom su tonu i mnogi poznati pohvalili su se uređenjem svog doma za ove božićne praznike. U svoj dom svoje je pratitelje uveo i modni stilist Marko Grubnić koji je objavio video u kojem je pokazao kako je raskošno i svjetlucavo uredio svoj dom. Na njegovu raskošnom božićnom drvcu dominiraju kuglice zlatne boje i kuglice u obliku češera te je drvce ukrašeno s mnogo lampica. Već je ranije u jednom videu Grubnić otkrio kako će glamurozno biti njegovo blagdansko uređenje stana i u tom videu pokazao je kako su središnji ukras na njegovu stolu u blagovaonici zlatni jeleni.

– Čarolija je zavladala našim domom... Božićna bajka predivnih zlatnih jelena na našem blagdanskom stolu apsolutno ostavlja bez daha...  Ovu eleganciju i sofisticiranost, apsolutno svaki detalj pretočen u neodoljivu Božićnu bajku pronašli smo u @home_by_ciss – napisao je tada Marko na Instagramu.

 

 

Prije dvije godine modni stilist, koji je zadužen i za styling žirija "Supertalenta", doselio se na novu adresu i tada je dao na prodaju svoj luksuzno uređen četverosoban dom u kojem je do tada živio. Površina njegova prošlog stana iznosila je  89,65 četvornih metara te se prodavala za 309.000 eura.

– S obzirom na to da sam se preselio u drugu nekretninu, ovaj stan je slobodan za prodaju – izjavio je prije dvije godine Grubnić. Njegov bivši dom nalazio se na prvom katu zgrade sagrađene 2010. u Šestinskom dolu u Zagrebu te je imao veliki dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinju, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, walk in ormar te radnu sobu.  O ljubavi prema uređenju stana te pravilima kojih se drži Marko je govorio ovog travnja u razgovoru za dblog.hr.

– Vrlo rijetko mijenjam stvari u domu. Kad nešto stavim na svoje mjesto, onda je to to. Mijenjam samo cvijeće. Naime, veliki sam ljubitelj vaza i cvijeća, a s obzirom na to da se često ne stignem baviti time, imam ljude koji mi mijenjaju aranžmane i cvijeće – otkrio je tada Marko i dodao kako je za njega dom utočište.

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Mican999
Mican999
09:09 20.12.2023.

Jel postoji koja slika, negdje u bespučima interneta, gdje se ovaj lik ne kezi ko alpaka?

KE
Keliv123
09:11 20.12.2023.

Wouuuuuuw… Ovaj sigurno „Kärcherom“ zube pere … morat ću to isprobat. Na svakoj se slici iskeljio.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:56 20.12.2023.

A gdje mu je "pajdo"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije