na instagramu

Kandidat 'Života na vagi' prisjetio se neugodnih trenutaka prije gubitka kilograma

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
14.12.2018.
u 08:30

Luka Smoljo je u show ušao sa 149,8 kilograma, a izašao s 85,8 kilograma.

Luka Smoljo, 27- godišnji kandidat showa 'Život na vagi' dirnuo je obožavatelje showa i svoje pratitelje na Instagramu emotivnom objavom.

- Kad se sjetim suza krene. Ne za skinutim kilogramima i promjenom života. Za svim neugodnim stvarima koje su mi se događale kad sam imao viška kilograma i stvarima kojih sam se sramio. Trebao sam ovaj korak u životu puno ranije napraviti. Hvala svima koji su mi to omogućili (obitelji, prijateljima, RTL- u, trenerima Sanji i Mariju, mojim sustanarima u kući Života na vagi, produkciji i Vama svima što me podržavate na Instagramu Puno Vam hvala i samo jako bez odustajanja!! - napisao je Luka ispod fotografije na kojoj se vidi koliko je smršavio.

 

Luka Smoljo je u show ušao sa 149,8 kilograma, a izašao s 85,8 kilograma.

Pogledajte kako gubiti kilograme dok spavate:

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije