Majčinstvo

Kate Middleton boji se poroda i već osjeća nervozu

kate middleton
Luke MacGregor/Reuters/Pixsell
20.02.2013.
u 16:06

Supruga princa Williama jučer je posjetila Centar za ovisnost u Londonu gdje se izjadala mamama ovisnika

Vojvotkinja od Cambridgea jučer je posjetila Centar za ovisnost u Londonu gdje ju je dočekala vojska fotoreportera koji su se trudili zauzeti što bolji kut kako bi snimili trudnički trbuh Kate Middleton.

U Centru se supruga princa Williama družila s mamama ovisnika i kroz razgovor im je otkrila kako se osjeća i od čega strahuje.

– Pitala sam Kate je li nervozna zbog poroda, na što mi je odgovorila da se malo boji poroda i ima nervozu, ali misli da je to sasvim normalno. Ispričala mi je i da više nema toliko problema s trudničkim mučninama – novinarima je ispričala jedna od mama koja je porazgovarala s vojvotkinjom.

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sotokuco
22:02 20.02.2013.

A moja je pokojna prabaka, rodila u polju, sama, donijela breme drva, i moju baku kući?!

Avatar Zdenka1970
Zdenka1970
16:02 21.02.2013.

Boji se poroda....daj molim te! Nakon 2 djece mogu reći da nema ništa ljepše u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije