scijentološke metode

Katie Holmes se namjerno udebljala kako bi ostala trudna

suri cruise
pixsell
04.04.2010.
u 19:50

Glumica nije sretna svojim tjelesnim stanjem, ali njen suprug Tom Cruise spreman je na sve da dobiju još jedno dijete

Glumica Katie Holmes (31) poznata po svojoj vitkoj liniji nabacila je nekoliko kilograma i to na nagovor supruga Toma Cruise (47), a sve ne bi li bila što jača da zatrudni s njihovim drugim djetetom.  Katie je navodno već mjesecima pod presingom supruga koji silno želi još jedno dijete pa je prestala svakodnevno trenirati i podvrgnula se scijentološkoj dijeti za jačanje trudnica.

Kako prenosi Now, Katie nije drago što se udebljala, no Tom je uvjerava da je na dobrom putu jer onako mršava nikada ne bi mogla zanijeti.

Par ima trogodišnju kćerkicu Suri, a posljednjih mjeseci već se naklapalo da je Katie opet trudna, no njena popunjena linija u stvari je samo priprema za još jednog člana obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije