opet se smije

Katie Holmes uživa u društvu nepoznatog muškarca

katie holmes
pixsell
29.07.2012.
u 15:24

U petak je viđena na večeri s nepoznatim muškarcem u restoranu Nomad u New Yorku. Kad su izašli iz restorana, 33-godišnja glumica u obraz je poljubila svog pratioca prije nego su se pozdravili nakon čega je Katie taksijem otišla kući.

Mjesec dana otkako je podnijela zahtjev za razvod od Toma Cruisea, glumica Katie Holmes ponovno je nasmijana u društvu muškarca.

U petak je viđena na večeri s nepoznatim muškarcem u restoranu Nomad u New Yorku. Kad su izašli iz restorana, 33-godišnja glumica u obraz je poljubila svog pratioca prije nego su se pozdravili nakon čega je Katie taksijem otišla kući, piše TMZ.

- Večer je prošla super - sa zagonetnim smiješkom dobacila je Katie paparazzu TMZ-a koji ju je dočekao ispred restorana.

Holmes sa šestogodišnjom kćeri Suri trenutačno živi u luksuznom stanu u njujorškoj četvrti Chelsea. Sa svojom jedinicom uživa u svakodnevnim aktivnostima poput odlaska na satove gimnastike, u zalogajnicu, dućane s igračkama i zoološki vrt.

- Surin život će se promijeniti. Katie je želi naučiti disciplini - otkrio je izvor blizak glumici koja se na jesen vraća na daske Broadwaya.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drznedaj
16:24 29.07.2012.

To je fora koju su dale vise novina, ali izgleda jedino vecernji nije do kraja ispricao vijest. Frajer je bil njen advokat i zaboravili ste napisat da su bili na veceri u troje, Ona, advokat i advokatova zena :) Sve novine su to prenjele kao foru da postoji novi muskarac u njenom zivotu da bi na kraju pokazali sliku zene od tog advokata. Jedino izgleda vecernji nije skuzio foru ili namjerno se natjece za zutilo (posto vidim da sad prenosi i provjerene vijesti Sun-a :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije